guma parašė:
Ar naujos siuntos pasiekia rodunia?mano vis dar nei viena nepajudejo, pek stovi visa menesi. Sakau gal rodunia tiek apsikrovus, nespeja issiusti siuntu, tai…
25d. mano viena pasieke rodiunia, o kita nuo 22d. sekmingai dar ten ilsisi...
guma parašė:
Ar naujos siuntos pasiekia rodunia?mano vis dar nei viena nepajudejo, pek stovi visa menesi. Sakau gal rodunia tiek apsikrovus, nespeja issiusti siuntu, tai…
25d. mano viena pasieke rodiunia, o kita nuo 22d. sekmingai dar ten ilsisi...
exciting parašė:
as va irgi s nesioju tai norejau ir suzinoti koki imti daba imsiu m aciu![]()
prasau
Atėjau ir aš pagalbos...
Užsakiau sūnui rudeniui toki kombinzoną www.aliexpress.com/snapshot/6032422510.html gavau tokį 

lambadae parašė:
Atėjau ir aš pagalbos...Užsakiau sūnui rudeniui toki kombinzoną www.aliexpress.com/snapshot/6032422510.html gavau tokį tai tas pasiuvimas dar būtų pusė…
Kelkite disputa, prasykit kompensacijos, o si parduosite
Aijos parašė:
Kelkite disputa, prasykit kompensacijos, o si parduosite
Parasiau pardavejui laiškelį, žiūrėsiu ką sakys, jeigu nieko nepasiūlys, bandysiu tada disputą kelti. O imanoma, kad be disputo kazkokia kompensaciją gauti?
lambadae parašė:
Atėjau ir aš pagalbos...Užsakiau sūnui rudeniui toki kombinzoną www.aliexpress.com/snapshot/6032422510.html gavau tokį tai tas pasiuvimas dar būtų pusė…
aisku kad dispute
lambadae parašė:
Parasiau pardavejui laiškelį, žiūrėsiu ką sakys, jeigu nieko nepasiūlys, bandysiu tada disputą kelti. O imanoma, kad be disputo kazkokia kompensaciją gauti?…
o kodel jus taip bijote kelt dispute?
jei turite kantrybes su jais susirasinet ilgai ir reikalaut savo,tai sekmes
Zvaigzdutee parašė:
o kodel jus taip bijote kelt dispute?
jei turite kantrybes su jais susirasinet ilgai ir reikalaut savo,tai sekmes![]()
Neturiu patirties aš dar šituose reikaluose
+ nemoku anglu
bet manau, kad išspresiu šitą bėdą kažkaip. Ačiū už padrąsinimus
lambadae parašė:
Parasiau pardavejui laiškelį, žiūrėsiu ką sakys, jeigu nieko nepasiūlys, bandysiu tada disputą kelti. O imanoma, kad be disputo kazkokia kompensaciją gauti?…
Jeigu be disputo susitarsite, tada pardavejas jums pasiulys dali pinigu grazinti i Pay pal. As kadangi neturiu sios saskaitos, tai kompensacijos prasau disputo pagalba
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai