Candygirl parašė:
Nezinau as nedalyvauju tuose aukcionuose
Candygirl parašė:
Nezinau as nedalyvauju tuose aukcionuose
aijos parašė:
Kaip man atgauti varganus 5$ is kiniecio, kuris siulosi juos man pervesti per Paypall. Neturiu as tokios saskaitos. Disputas yra escaluotas, bet ali i tai nesikisa …
tai tu parasyk sviesiai tiesiai, kad tau toks budas nepatinka ir netinka, kad tu tokios saskaitos neturi
tada turetu alie isspresti si klausima
mamuliss parašė:
as vakar pirkau palaidine uz £4.76 o nuskaite nuo saskaitos £7.58Ka tokiu atveju daryt?
Atsauk uzsakyma,grazins pinigus.;)
mamuliss parašė:
as vakar pirkau palaidine uz £4.76 o nuskaite nuo saskaitos £7.58Ka tokiu atveju daryt?
jei tokia pigi, tai gal atsiuntimas kainuoja, nepamatėt?
www.topprekes.lt/1399-pop-chef-formels.html
gal kazka panasaus matet?
Lūšiukė parašė:
tai tu parasyk sviesiai tiesiai, kad tau toks budas nepatinka ir netinka, kad tu tokios saskaitos neturitada turetu alie isspresti si klausima
![]()
Zinok rasiau jau kelis kartus sviesiai tiesiai, kad neturiu Paypall, o jis "As much as we want to extend our help to you the best thing of where we can send your refund is through PayPal we would like to help you so your cooperation would be highly appreciated. This time around, your understanding means the world for us. Okay? Great day!"
llenku parašė:
o kaip tu matai tą informaciją?
Galima bandyti per čia ieškoti www.17track.net/index_en.shtml Bet ne visada greitai rodo, man vieną prekę tik po savaitės išsiuntimo jau pradėjo rodyti.
22 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai