Alina.mano.vardas parašė:
Sveikos,
Patarkite prašau. Aktyviai planuojam nėštumą, namų darbus atliekame dažnai. Savo o…
Taip ir yra
toks nėštumo testas abejonių neturėtų kelti.
Alina.mano.vardas parašė:
Sveikos,
Patarkite prašau. Aktyviai planuojam nėštumą, namų darbus atliekame dažnai. Savo o…
Taip ir yra
toks nėštumo testas abejonių neturėtų kelti.
Sveikos, ar yra čia gyvų?
nieko nesuprantu. Pastebėjau, kad ov testukai ryškėja, bet nt nerodo nieko, šiandien ryte dariausi cc tedtą ir baltut baltutėlis.. ar dar yra tikimybė, kad pastojau? Praeitą ciklą tokiu metu ot išvis nieko nerodė.. o gal nt dar per anksti daryti ir palaukti dar kažkiek bei pakartoti testą? Iki mm savaitė laiko dar liko maždaug.

Vera Verto parašė:
Sveikos, ar yra čia gyvų?nieko nesuprantu. Pastebėjau, kad ov testukai ryškėja, bet nt nerodo nieko, šiandien ryte dariausi cc tedtą ir baltut baltutėlis.. ar da…
Jūsų čia
Vera Verto parašė:
Sveikos, ar yra čia gyvų?nieko nesuprantu. Pastebėjau, kad ov testukai ryškėja, bet nt nerodo nieko, šiandien ryte dariausi cc tedtą ir baltut baltutėlis.. ar da…
Čia visi beveik neigiami, nebent dar 13dieną, testams nėštumo išvis per anksti,jei dar savaitė iki mėnesinių.🙂
Julia_2 parašė:
man OT buvo teigiamas pries mmm, ir kai pasidariau NT pasirodo laukiuosi![]()
Kiek laiko buvo like jums iki menesinių?
Laukimas tai kantrybė parašė:
Kiek laiko buvo like jums iki menesinių?
Jūsų ot neigiami. Kad ot butų teigiamas abi juosteles turi būt vienodo ryškumo
Laukimas tai kantrybė parašė:
Sveikos ovuliacija buwo menesio pradžioj, ar gali ovuliacijos testai rodyt neštuma,esu girdejus kad parodo,kaip manot bazine KT pakilusi, čia daryti ovuliacijos tes…
ov testai visą ciklą gali vaiduokliaut. nėštumui nustatyti netinka. galima būtų įtart nėštumą, jei ov testas būtų teigiamas ar arti to
Pipirelis parašė:
ov testai visą ciklą gali vaiduokliaut. nėštumui nustatyti netinka. galima būtų įtart nėštumą, jei ov testas būtų teigiamas ar arti to
Man iki menesiniu dar 2 savaitės
14 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai