Moonlana parašė:
O aš smarkiai pakritau tevu-darzelis.lt/rk43378@1311148b64dBet gal dar ne viskas
![]()
Nu ziurek dagiau pailsek, kad geriau isitvirtintu. Linkiu ryt kilimo. Pasidaryk dar testa ir bus aisku viskas
Moonlana parašė:
O aš smarkiai pakritau tevu-darzelis.lt/rk43378@1311148b64dBet gal dar ne viskas
![]()
Nu ziurek dagiau pailsek, kad geriau isitvirtintu. Linkiu ryt kilimo. Pasidaryk dar testa ir bus aisku viskas
Citrinka parašė:
labas rytas, na as pakilau ir is ryto buvo biski ruzavu isskyru... gal mmm jau atkeliauja bet kodel temperatura pakilo nzn tevu-darzelis.lt/rk43802@131117e51…
Moonlana parašė:
![]()
Abiems atsakysiu vienoje žinutėje. Jūs pažiūrėkit nėštumo grafikus: tikrai daug daugiau tokių, kurie ~apie mmm dieną pakrenta (taip pat galimas ir tepliojimas (negausus kraujavimas), ypač dažnas atvejis - rožinės išskyros); kai kurie labai žymiai pakrenta, bet kitą dieną pakyla ir vėl. Tad nestresuokit abi anksčiau laiko, kad jei kažkas pas jus apsigyveno, negautų šiuo metu visai nereikalingos dozės streso
irita parašė:
Sveika, ar sviesiai ruzavos? O tu testa dareisi?
bet paziurejau kad yra to kraujo raudonai -ruzavo ir pilva siaubingai maudzia, jauciu kad tai mmm...
testo dar nedariau, snd is ryto jau ejau daryt, bet paziurejau, kad kraujoju tai manau kam gadinti, jei cia mmm...hmm lauksiu kas bus toliau...
oilyleli parašė:
Labas rytas merginos, stai maniskis siandien ;) Jei ir ryt dar taip laikysiuos, bandysiu testuka gadintis,![]()
vakar pridaviau krauja tai pirmadieni zinosiu, kas man yra...
Citrinka parašė:
bet paziurejau kad yra to kraujo raudonai -ruzavo ir pilva siaubingai maudzia, jauciu kad tai mmm...testo dar nedariau, snd is ryto jau ejau daryt, bet paziureja…
Citrinka, bet kuriuo atveju pasistenk nebesinervinti, nes jei ateina, nieko nepakeisi. Kaip sako Irita, kuo maziau dabar streso, tuo geriau ;)
O as ji karta visai nejauciu jokiu PMSu, tai net keista, nes budavau pikta kaip sirse, viskas biesindavo, o dabar rami kaip belgas
Bet aisku, cia dar gali buti man psichloginis nusiteikimas, o bus taip, kad ryt zliumbsiu, kai krisiu
karooleee parašė:
Sveiki mamukai, noriu prisijungti ir as prie jusu planuojamnors dar tik neseniai pradejom bet tikiuosi jau si menesi buti
liko laukti dar 11 dienu…
Sveika. Linkime tau
Citrinka parašė:
labas rytas, na as pakilau ir is ryto buvo biski ruzavu isskyru... gal mmm jau atkeliauja bet kodel temperatura pakilo nzn tevu-darzelis.lt/rk43802@131117e51…
Rozinis patepliojimas buna implantacinis. Man taip buvo du kartus.
mergiote parašė:
Sveika. Linkime tau![]()
o daug jo buvo to patepliojimo?
Citrinka parašė:
o daug jo buvo to patepliojimo?
Nedaug..Visa nedaug..Jei buciau su juodais apatiniais, tai tikrai nebuciau pastebejus, bet gal kitoms buna ir daugiau...O tau daug?Ar yra kraujo ar tik rozinis, toks rausvas patepimas?
Laikas taip lėtai slenka, įdomu kokia vėliau bus BT..
tevu-darzelis.lt/rk43193@1311294bc33
pinger parašė:
Laikas taip lėtai slenka, įdomu kokia vėliau bus BT..tevu-darzelis.lt/rk43193@1311294bc33
Per sventes dienos greiciau prabegs ;) Net nepajusi ;) kol kas labai grazu
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai