aaaaaaaaa parašė:
Pas visu tokie mazuciukai, o mano mergyte 3 men sveria net 7335g ir 66 cm. daugokai
O nors viena i kompanija atsirado
maniškė 3
Mėn 7350 ir 63cm. Siekiam virsutines ribas:)mazai verkia,matyt kaloriju neisdegina
aaaaaaaaa parašė:
Pas visu tokie mazuciukai, o mano mergyte 3 men sveria net 7335g ir 66 cm. daugokai
O nors viena i kompanija atsirado
maniškė 3
Mėn 7350 ir 63cm. Siekiam virsutines ribas:)mazai verkia,matyt kaloriju neisdegina
Su tais svoriais, tai labai individualu. Vieni vaikai viena menesi daug priauga, o kiti kita
3 men svere mergina 6.700, o keturiu tik 7 kg. Atrodo tik 300 gr, bet pediatre apie primaitinima ne zodzio neuzsimine. 4 men ir 5 dienu mergina svere jau 7.300 kg. Ir atrodo valgo taip pat
aldzenj parašė:
Mums siandien 3 men. Sverem 6.9 kg ir esam 62 cm ugio![]()
O jau sypsenele kokia!
ievi parašė:
Lb dziuguTikras saunuolis, taip auga!
O siaube, isprotejimas! Kas gi jam uzejo, kad taip mama kankina?
karinaite_ parašė:
O siaube, isprotejimas! Kas gi jam uzejo, kad taip mama kankina?
Nezinau... Kai paskaitau, kad kitu per nakti ismiega... Per Velykas svetimoj vietoj tai naktim nuo 2val iki 4val ryto ciucinau... Namie tai su maitinimu ir ciucinimu tai per 1val susisukam. Pirmasis tai uzmigdavo ant papo, tai persimiegodavau, o sitas...
Laura, pavalgo, tada muistosi, sukinejasi, po to jau verkt. Neuzmiega. Bandau ir galvyte glostyt... Gal ipratinau su tuo vezimu. Bet kaip gali vaikas ant papo neuzmigt! Tai va... Nu, buna ir blogiau
Lia_vestita parašė:
pasigirsiu ir as mano mazylis vakar atsvente 3 menesiu jubilieju![]()
sveria 6 kg o gimem 1,8kg tai augam kaip ant mieliu![]()
Gražuolis ankstukas Žilvinelis, taip prisimenu jūsų mažylį
Sveikos mamytes, turim didele beda. maitinu pm ir mano pupai labai viduriai kieteja. anksciau karta i para su pm pasitustindavo, bet db jau dvi savaites kaip paciai neiseina. jau kai pradeda verkt kokioj trecioj paroj, tada biski mikrolax suleidziu kad nors kiek jai palengvetu ir vaikas vel laimigas, sypsosi, guguoja. kaip jus su tokiom bedom kovojat?
ingava parašė:
Oi kiek cia pupuliuku 3 mebesiuku![]()
O mano saulytei sloga atsiranda ir kosulys....:verkia-mergaite:…
Laikykites, mums jau 2 kartus buvo...lengvai prasisukom, jums to irgi linkiu! As tai tik biskuti nosyte kemsantis pajauciu is kart mp ilasinu
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai