meggy parašė:
sveikos, as siandien buvau pasimatyme su savo grazuole;)![]()
Vaikiskospreks.eu
meggy parašė:
sveikos, as siandien buvau pasimatyme su savo grazuole;)![]()
Vaikiskospreks.eu
Ernesta.aha parašė:
Sveikos mamaytes, atejau pasiguosti , jau kokia ketvirta diena skauda desini sona nugaroje apacioje ties uzpakaliu, statau desine koja ir baisiai ten skauda, vos ja…
Nenoriu gasdinti, bet sako saremiai buna su nugaros skausmu.. Geriau su gydytoju pasikonsultuot skubiau,
femme fatale parašė:
Nenoriu gasdinti, bet sako saremiai buna su nugaros skausmu.. Geriau su gydytoju pasikonsultuot skubiau,
cia tikrai ne saremiu skausmas, nes kazkada turejau nerva uzspausta tai toks skausmas buvo, na nueisiu siandien per pietus ir pasakys gydytoja
aciu
Ernesta.aha parašė:
cia tikrai ne saremiu skausmas, nes kazkada turejau nerva uzspausta tai toks skausmas buvo, na nueisiu siandien per pietus ir pasakys gydytojaaciu
![]()
Jei nervas užspaustas nueikit i nėštukių akupunktūra, atpalaiduoja labai
wijurkele parašė:
Labukas visomsštai kokį grožį vakar pirkome
![]()
Grazus ir as i ji ziurejau,bet nusipirkom kita vezimeli
o gal kurioms yra teke uzsakineti is uzsienio rubelius, pledukus, merliukus pvz? juk ten tikrai mano nuomone daug pigiau nei pirkti LT nes cia kainos jei nauju, tai kosmines. gal galit parekomenduoti kokiu parduotuviu UK kur nereiktu moketi mokesciu ir kainuotu tik siuntimas? idomu butu palyginti kainas.
meggy parašė:
o gal kurioms yra teke uzsakineti is uzsienio rubelius, pledukus, merliukus pvz? juk ten tikrai mano nuomone daug pigiau nei pirkti LT nes cia kainos jei nauju, tai…
Labas
Gera mintis pirkti užsienyje, o kažint iš kiniečių gal geros prekes.. Įdomu kitų su patitim atsiliepimai ;)
wijurkele parašė:
Labukas visomsštai kokį grožį vakar pirkome
![]()
Labukas, labai gražus, jei ne paslaptis, kiek mokėjote, čia naujas ar dėvėtas? Žiūrinėjausi ir aš jį, bet man per brangus pasirodė....
Ernesta.aha parašė:
Sveikos mamaytes, atejau pasiguosti , jau kokia ketvirta diena skauda desini sona nugaroje apacioje ties uzpakaliu, statau desine koja ir baisiai ten skauda, vos ja…
Man panašiai buvo, tik kairėje pusėje. Ypač buvo sunku vaikščioti. Greičiausiai buvo nervas užspaustas, nes skausmpas per koją net pereidavo. Nusipirkau prilaikantį diržą, panešiojau ir nuėmė skausmą. Dabar kai nieko nei nebuvo. Tai sakau gal tas diržas ir padėjo.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai