aaauraaa parašė:
Labukas![]()
Ar kasnors is jusu planuojate darytis 3d arba 4d echoskopija? O gal jau kasnors pa…
As norėčiau pasidaryti.bet nežinau kur daro.
aaauraaa parašė:
Labukas![]()
Ar kasnors is jusu planuojate darytis 3d arba 4d echoskopija? O gal jau kasnors pa…
aaauraaa parašė:
Labukas![]()
taip darysiu as
tik dar palauksiu 3sav gal nes dbr 27sav prasidejo tik
Sveikos mamytės. Aš jau čia po tiek komentarų gausiuosi ne į temą, bet viena rašė apie atostogų apmokėjimą, kad išeinant atostogų prieš dekretą darbdavys apmoka 100 proc. o jeigu nori išeiti po vaiko auginimo atostogų jau tik 70 proc. Nu iš kur ištraukėt tokią nesąmonę? Už atostogas apskirtai yra mokamas vidutinis darbo užmokestis ir koks skirtumas, ar jūs išeisite atostogų prieš dekretą ar norėsit dar paatostogauti po vaiko auginimo atostogų. Juk realiai po vaiko auginimo atostogų jūs jau grįžtate į savo darbo vietą, tik tiek kad pasiimate sukauptas atostogas.
Pas mane dar irgi nežiniukas, nes paskutinį echo darė oi jau kaip seniai, tai tik įtarinėjo berniuką, bet taip ir nepatvirtino. Tai laukiu dabar 32 savaitės, tada sakė darys echo, matuos ir t.t. tai jau tikiuosi ir sužinoti tikrai kokio atwbuklo laukiam
Daiktelių į ligoninę dar nesidedu, galvoju, kad spėsiu ir manau, kad ankstoka, nes tfu tfu tfu jaučiuosi gerai, nors nuo vakar ko tai pradėjo skaudėti nugaroje dubens kaulą ar ką kairėje pusėje
Bet šiaip jau aišku žiūrinėjuosi, kai ką jau nusipirkau, ko reiks į ligoninę man pačiai, vaikučiui dar praktiškai nieko neturiu, bet laukiu savo savaitėlės atostogų dar prieš dekretą tai lėksiu jau rimčiau apsipirkti
Žodžiu tvirtybės, ramybės, kantrybės, sveikatos mums visoms ;)
Ro.Oz parašė:
O pas mus bus Mykolaslabia grazus vardai ir Danielius grazu ir Joris super
![]()
As noriu duoti varda Danielius ,bet negaliu.
Žimantė parašė:
O is kur jus? Internete nerandat info?
aaauraaa parašė:
O ar zinot koks skirtumas 3d ar 4d?
As planuoju kita savaite registruotis echoskopui. Bus 28 sav ir kelios dienos.
Na as manau 3D cia tik foto o 4D cia jau video kaip juda vaikiukas
Musidla parašė:
Na as manau 3D cia tik foto o 4D cia jau video kaip juda vaikiukas![]()
O jus gal su pirmu vaikuciu daretes?
femme fatale parašė:
O kaip atskirti tai vandenukai man lasa ar siaip kazkokios kitos isskyros? Nes jos skystos kaip vandenukas, kur per kojas man buna palasa po nakties...
na tiesiog ajusite tikrai kada vandenys lasa nes jie buna permatomi
Žimantė parašė:
As noriu duoti varda Danielius ,bet negaliu.
o kodel negalite duoti Danieliaus vardo?
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai