Burburbur parašė:
As ir nematau prasmes pirkt brangiu![]()
kai gyvensi UK ir uzdirbsi fabrike eur tada pirksi kas brangiausia ir liaupardines tympas dar
Burburbur parašė:
kai gyvensi UK ir uzdirbsi fabrike eur tada pirksi kas brangiausia ir liaupardines tympas dar
laurita9 parašė:
Oho... Pavarei čia... Mes išvis dugne, po 30ct perkam...
Ne ne atsiprasau neteisingai supratot kabu apie save o ne apie jus.
Burburbur parašė:
Todėl kad gauni tą patį už 30ct, ką gautum už 3 ar net 5€... Kuris žmogus neieško pirkti kuo pigiau? Tu kad ir koks turtingas būk, nu vis tiek pasižiūrėsi į kainą..
Ir šiaip nematau skirtumo. Ir UK taupyt galima, ar jau vemia pinigais, kad nebėra kur padėt.
laurita9 parašė:
Todėl kad gauni tą patį už 30ct, ką gautum už 3 ar net 5€... Kuris žmogus neieško pirkti kuo pigiau? Tu kad ir koks turtingas būk, nu vis tiek pasižiūrėsi į kainą..…
bande cia kazka pamandravoti bet tik savo labai zema lygi parode
Pupele29 parašė:
Nei as turtuole nei ka,bet jus cia puolat ant manes visai bereikalo,na bet cia jusu vale![]()
aha vargsele uzpuolem
laurita9 parašė:
Todėl kad gauni tą patį už 30ct, ką gautum už 3 ar net 5€... Kuris žmogus neieško pirkti kuo pigiau? Tu kad ir koks turtingas būk, nu vis tiek pasižiūrėsi į kainą..…
Zinoma kad betkokiu atveju ziuriu ir as kainas bet tiesiok pigiuku esu pirkus dauguma brokuoti buna tik todel as ju ir neperku,vietoj to kad palkaustumet kodel kalbu apie pigiukus prastai tai ne puolat cia mane kad as durna turtuole ir taip.t.t...as nieko nenorejau yzeiti savo pasakymu,tiesio jus nesupratot manes ir viska prtaikot sau.
Pupele29 parašė:
Zinoma kad betkokiu atveju ziuriu ir as kainas bet tiesiok pigiuku esu pirkus dauguma brokuoti buna tik todel as ju ir neperku,vietoj to kad palkaustumet kodel kalb…
nu tik nereikia cia lia lia iskart mandrai atsovei ir pradejai sneketi kad uzdirbti tiek kad gali sau leisti, jei pamirsai ka pasakei pasiskaityk. Dabar jau auka vaidini
Pupele, fuj apgailetina kai Jus sitaip snekat... as ir Uk gyvenu, ir perku nt is ebay 10 nt- £1.39
ir ka? Kad nekantruma uzmusciau man uztenka! O jus jeigu tokia bagota- ko cia ieskot info? Vaiksciokit pas privacius gydytojus, ginekologus, mokekit po £100 kaskart uz vizita ir sedekit sau rami sisiodama kaskart ant clearblue testo kuris £5 kainuoja :))) kiekvieno pasirinkimas, kiek is kur ir po kiek pirkt... kad sitaip skaiciuot kitu pinigus fu...
Kukuske parašė:
Pupele, fuj apgailetina kai Jus sitaip snekat... as ir Uk gyvenu, ir perku nt is ebay 10 nt- £1.39![]()
![]()
ir ka? Kad nekantruma uzmusciau man uztenka! O jus jeig…
Ir dar tipo pazemino mus - nes mes Lt gyvenam
2 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai