Vasarosgaiva parašė:
Tai nesvarbi tau misinuko kokybe visai? Tai visiskai nusispjaut, Ka vaikas valgo? Kiek kraujo, puliu, hormonu ir antibijotiku misinuke?
Svaigulys 🤣😂🙈😂🤣🙈
Vasarosgaiva parašė:
Tai nesvarbi tau misinuko kokybe visai? Tai visiskai nusispjaut, Ka vaikas valgo? Kiek kraujo, puliu, hormonu ir antibijotiku misinuke?
Svaigulys 🤣😂🙈😂🤣🙈
Evighet parašė:
Svaigulys 🤣😂🙈😂🤣🙈
Skanaus misinuko busimam vaikuciui 😍
Evighet parašė:
Svaigulys 🤣😂🙈😂🤣🙈
Ziauriai,visiskas uztemimas😅
Vabaliukas09 parašė:
Blogai susitarusios nes tos kurios už žindyma tai visad sako mamos pienas pats geriausias deja esu radusi daugybe info jog nevisada mamos pienas pats geriausias,bet…
Mes jau n kartų "matę" tavo šaltinius, ir dar daugiau kartų matę, kad tau tikroji mokslinė literatūra nei pasiekiama, nei įkandama, tu jos net ieškoti nemoki, mokslininko pavardės visam google nerandi, kai po nosim numetam
Ne, nu viskas gerai, kad jūs pati, asmeniškai, vabaliuk, nenorite maitinti mp savo kūdikio, tai jūsų sprendimas. Kaip jūs norite, taip ir darote, bet nerašykite klaidingos informacijos kitoms mamoms, kurios dar nėra apsirpendusios dėl žindymo. Paskaičiusios jūsų "neginčijama tiesą " apie blogą mamos pieną, kitos mamos gali priimti visai neteisingą sprendimą nežindyti, nes nu, o jeigu jų pienas irgi blogas. Neskleiskite neteisingos informacijos.
Man daug labiau priimtinas buvo jūsų pasakymas, kur pasisakėte, nežindysit, nes jūs ne pieno fabrikas, jums nepatinka ant papo kabantis vaikais. Patiko dėl to, kad pasakėte teisybę. Tai va taip ir toliau. Sakykite taip kaip iš tikrųjų yra, kad nenorėjote ir nežindėt, o ne bandykite įtikinti jaunas, nepatyrusias mamas, kad mamos pienas yra blogas. Patyrusių mamų neįtikinsit, nes jos žindė, užaugino sveikus vaikus žindydamos, tad neverta. Maniškiams štai 19, 17, 12 metų vyriausiems. Jau jūs manęs tikrai mp blogumu neįtikinsit ir kaip žindžiau taip ir žindysiu.
Vasarosgaiva parašė:
Klausyk ponia, su perkaitusia galvą. Tu bent karvę gyvenime esi mačius? Ir nedrįsk liesti mano vaiko, ypač dar negimusio, nes suvalgysiu su visais kauliukais ☺️ aš dabar hormonų labi paveikta, tad geriau stabdyk arklius dabar.
Evighet parašė:
Klausyk ponia, su perkaitusia galvą. Tu bent karvę gyvenime esi mačius? Ir nedrįsk liesti mano vaiko, ypač dar negimusio, nes suvalgysiu su visais kauliukais ☺️ aš …
Nemacius,nes prie karviu nesaugu artintis,ir nekvepuoja dar turbut,nes oras per daug uzterstas,tai nesinervink😅😅😅
Evighet parašė:
Klausyk ponia, su perkaitusia galvą. Tu bent karvę gyvenime esi mačius? Ir nedrįsk liesti mano vaiko, ypač dar negimusio, nes suvalgysiu su visais kauliukais ☺️ aš …
Tai mano vaikams visi linkejo skanaus mamos pienuko, dar negimusiems. Nu ne kiek neisizeidziau. O del ko Jus isizeidete? 🤔
Vasarosgaiva parašė:
Dabar grynai tik pajuokavimui, mama pati gi gali valgyti to mišinuko, kad vitaminų parūpinti savo pienui 😁😁😁😁 aš čia tikrai tikrai tik juokauju. Man kiekvieno nėštumo pradžioje labai norisi sausų tų pieno miltelių 😁😁😁
Vasarosgaiva parašė:
Tai, kad tie misinukai, bet kokie i rinka nera paleidziami. Juos kaskart stengiasi vis labiau tobulinti, kad butu kaip motinos pienas. Ir tikrai netikiu, kad i ju sudeti ieitu tokios nesamones. Tada butu galima sakyti, kad visi pieno priduktai yra tokios pat sudeties. Bet ir valgom, ir geriam, ir nemirstam 🤷♀️
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai