Angels22 parašė:
ne vieta, nelaikas ir noro 0 pyktis, gražios dienos 💐
Kad iš kandžių komentaru tik taip ir duodate suprasti
Angels22 parašė:
ne vieta, nelaikas ir noro 0 pyktis, gražios dienos 💐
Kad iš kandžių komentaru tik taip ir duodate suprasti
Blizgutiss parašė:
Cia tau hormonai 😁 reikia reikia kontr kažkam 😁
O tau hormonai kad neužkimba?
Domikamo parašė:
O man atrodo,kad jūs geras žmogus😀 tai taip trėmė,nes kaimynas gerklę už turtą galėjo perkasti ir skundė vieni kitus iš pavydo,kai susivienijo tauta ir nuvertė ta t…
As matau, kad jus nesuvokiat kaip veikia sis virusas ir imunitetas ir kaip mirsta zmones. Jau buvau minejusi, aiskiai matau ta info isitryne is jusu atminties, bet manau paliksiu kitiems, kurie skaitys jusu nerislias idejas, gal bent iki ju prisibelsiu. Zmones mirstantis nuo viruso mirsta, ne vien todel, kad virusas atakuoja organizma, bet ir todel, kad ju imunines sitemos reakcija i virsua yra per stipri. Ironiska, bet turejimas stiprau imuniteto taves neapsaugo nuo mirties, nes viruso jau beveik nera organizme, bet imunine sistema ir toliau atakuoja visas lasteles, bandydama uzmusti to, ko nera. Pasekoje imunitetas sunaikina sveikas lasteles, kuriu organizmas nebesugeba laiku atsatyti. Ir matai zmones, kurie mirsta nes nebera lasteliu, sugenaciu atnesti pakankamai deguonies i krauja, nors visas zmogus po aparatais, kurie deguoni pumpuoja. Ir zinai, kad deja, nieko negali padaryti, bet vis tiek negi imsi ir atjungsi zmogu??
zigzag parašė:
O tau hormonai kad neužkimba?![]()
![]()
Savo hormonais nesiskundžiu, viskas normoje 😁😁✌️✌️✌️
Domikamo parašė:
O man atrodo,kad jūs geras žmogus😀 tai taip trėmė,nes kaimynas gerklę už turtą galėjo perkasti ir skundė vieni kitus iš pavydo,kai susivienijo tauta ir nuvertė ta t…
Mano seneli buvo i lageri rusai istreme, nes jis pesciom, su sabo teciu ant ranku, grizo is vokietijos lagerio ir pagal rusijos valdzia visi, kas buvo vokietijos lageryje uzdaryti, buvo salies isdavikai. Kur buvo mano senelio kalte?? Kad vokieciams reikejo darbininku ir ji del to i darbo lageri i vokietija isveze. Ar kad kai juos isvadavo jis sugalvojo i savo gimtine grizti??
Domikamo parašė:
O jūs žinote? Aš neneigiu skiepų naudos ir pati pasiskiepijau,bet jau darosi nebesmagu,kai jaunimas nebus priimti į universitetus be skiepų,vaikus mokykluose testuo…
Tai jei prasirgę, tai nieko netestuos ir niekas nieko nedraus
Kokios problemos?
Domikamo parašė:
Užuojauta. Bet aš vistiek turiu savo išvadą (pažįstų labai,labai daug žmonių,įvairiuose šalyse) sveiki žmonės nemiršta. Labiau išsiklausinėkit.
Aišku, kad sveiki nemiršta. Bet kad šiandien žmogus galvoja jog jis yra sveikas, nereiškia, kad neužsikrės kažkokia liga ir kad ta liga nebus jam mirtina. Nepaisant super natūralaus imuniteto nėra paneigta, kad nuo covid negali mirti.
Jagle parašė:
As matau, kad jus nesuvokiat kaip veikia sis virusas ir imunitetas ir kaip mirsta zmones. Jau buvau minejusi, aiskiai matau ta info isitryne is jusu atminties, bet …
Aš iš tikro labai džiaugiuosi, kad skiriat tiek savo laiko bandydama išaiškint viską, ačiū jums už tai. Aš čia vieną dieną turbūt geras 20 min rašiau postą, kad atmušt nesąmoningą teiginį apie vakcinas nuo vėžio. Belekiek daug laiko suryja bandymas argumentuotai ir su pavyzdžiais paaiškint žmonėms, kurie tiesiog per kelias minutes supila nesąmonę po nesąmonės. Man periodiškai dingsta motyvacija ir pradedu gailėti savo laiko
Šilo_uoga parašė:
Aš iš tikro labai džiaugiuosi, kad skiriat tiek savo laiko bandydama išaiškint viską, ačiū jums už tai. Aš čia vieną dieną turbūt geras 20 min rašiau postą, kad atm…
Mhm, pamenu ta posta. Labai tiklus buvo.
Man rodos po to ta moteriske ir dingo is diskusijos.
Na, man ir buna kartais minciu, na kam as cia... O tada pamanau, gal ateis kazkas, kam tai aktualu, matys tik tas nuomones, kur neaisku apie kalbama ir viskas suplakama i viena, nematys, priestaraujanciu ir priims viska uz gryna piniga...
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai