Domikamo parašė:
Užuojauta. Bet aš vistiek turiu savo išvadą (pažįstų labai,labai daug žmonių,įvairiuose šalyse) sveiki žmonės nemiršta. Labiau išsiklausinėkit.
Aš galiu paklausti dviejų našlaičių, info bus daugiau, nei gana
Domikamo parašė:
Užuojauta. Bet aš vistiek turiu savo išvadą (pažįstų labai,labai daug žmonių,įvairiuose šalyse) sveiki žmonės nemiršta. Labiau išsiklausinėkit.
Aš galiu paklausti dviejų našlaičių, info bus daugiau, nei gana
Domikamo parašė:
O būdama influencerę tampi elitu ar daugiau žinių įgauni? Kokie dar rinkimai juk praeitais metais išrinkome. Na vieną teisininką pažįstų tai jis tikrai dirba už dyk…
Iš ko jis gyvena?
Žmogus gali ir nuo slogos numirti kad ir koks jis sveikas atrodys. Tikrai yra begalė žmonių, kurie nesilaiko pas gydytojus reguliariai ir turi tam tikrų ligų (be simptomų arba juos ignoruoja)o kaip liga "išlenda" dažniausiai jau būna per vėlu... Tai va taip "visiškai sveiki" miršta ir nuo covid skiepų ir nuo slogos ir pan.
Domikamo parašė:
O man atrodo,kad jūs geras žmogus😀 tai taip trėmė,nes kaimynas gerklę už turtą galėjo perkasti ir skundė vieni kitus iš pavydo,kai susivienijo tauta ir nuvertė ta t…
Ir kūdikius skundė? Ir jie "dalyvavo perversme"? Nenusišnekėkite. Tuos, kuriuos skundė už anekdotus teisė individualiai ir jie gavo lagerio bausmę, kas yra ne tas pats kaip deportacija. Jų šeimas tremdavo kartu, bet ne į lagerį. Trėmė ištisus kaimus. Trėmė tam, kad jų žemę nusavintų ir paverstų "kolektyvine nuosavybe", o tolimuosius rytus apgyvendintų, kad nebūtų kam priešintis sovietų valdžiai. Iš kur jūs manote kolūkiai atsirado? Dievas sutvėrė? Manote visą ištremtųjų turtą pasiėmė įskundę kaimynai? Žinovė čia esate visais klausimais, kaip matau.
Domikamo parašė:
Tai va turėjau bakterija,o ne virusą. Virusai negydomi antibijotikais. Tai ir reikia pasverti rizika ir nauda. Ir šeip vakcinos buvo sukurtos tam ir paleistos nevis…
Yra pasverta ta rizika ir nauda ir yra tyrimai ir yra atsakymai, bet jums jie nepatinka todel juos ignoruojat. Kai jums pateikiami pvz, kuriu negalit uzgincyti, sutinkat su jais, tada praeina dvi tris dienos ir jus vel truk uz vadziu ir vel is pradziu...
Visi zino, kad bakterijos gydomos antibjotikais. Jus kalbejot ne apie tai. Jus kalbejot, kad gydytojos klaida, kad jums paskyre netinkamus vaistus ir prie to bandet prutempti, kad vakcina neveiksminga, nes gydytojai suklydo paskirdami jums antibjotikus. Kai as jums paaiskinau, stistiskai kodel butent tuo atveju gavot toki vaista ir kodel tada teko gauti kita, jau jusu pavyzdys nebetinka prie vakcinu... Lygiai su vakcinom, kaip ir su kitais vaistais (tarp kuriu jusu primestas antibjotiku pvz) niekas neturi 100 procentu veikimo. Nes isimtys yra viskam gyvenime. Tai nerodo, kad vaistai neveiksmingi, tai rodo, kad isimtys visada buvo ir bus.
ingakr parašė:
Žmogus gali ir nuo slogos numirti kad ir koks jis sveikas atrodys. Tikrai yra begalė žmonių, kurie nesilaiko pas gydytojus reguliariai ir turi tam tikrų ligų (be si…
Ir jūs esate įsitikinusi, kad nenumirsite nuo slogos? Esate "visiškai sveika"? Galbūt ji būtų pragyvenusi dar 40 metų, kol kokia kraujagyslių liga būtų išlindusi.
Ir ką tuo norite pasakyti? Kokia išvada?
Domikamo parašė:
O būdama influencerę tampi elitu ar daugiau žinių įgauni? Kokie dar rinkimai juk praeitais metais išrinkome. Na vieną teisininką pažįstų tai jis tikrai dirba už dyk…
Nežinau, kuo tampi, bet man vis tiek malonu, kad galvojate, jog čia "nuomonę formuoju"
Domikamo parašė:
Tai jūs man atsakykit aš suprantu,kai sutinku daugiau žmonių pasiskiepijusių ir jie miršta daugiau nuo širdies ligų negu neskiepyti žmones,nes jų daugiau,bet kai mi…
Ne nu negaliu. Negalite teigti, kad ju mirsta daugiau. Nes neturit procentalines israiskos. PROCENTALINE ISRASKA. Nebezinau, jau kuria kalba ta pasakyti. Atrodo pateikiau ir su pavyzdziu pirmokams, bet ne nu nedaeina. Ne numeriuka zmoniu reikia ziuret, o i procentus. Cai kaip bandyt mazam vaikui paaiskinti, kad vienas kilogramas vyniu sveria, tiek pat kiek vienas kilogramas puku ir nesvarbu, kad pukai lengvesni.
Ir is viso, kur straipsniai, kurie paremia jusu teigini, kad skiepyti mirsta daugiau nuo sirdies lygu? Dar viena is oro istraukta ideja...
Kandapanda parašė:
Ir jūs esate įsitikinusi, kad nenumirsite nuo slogos? Esate "visiškai sveika"? Galbūt ji būtų pragyvenusi dar 40 metų, kol kokia kraujagyslių liga būtų išlindusi.
…
Ne aš nesu tikra, bet tuo pačiu aš pasiskiepijau ir nesu tikra, kad nesusirgsiu, bet tikiuosi jei susirgsiu nereikės reanimacijos, tikiuosi nereikės net medikų pagalbos ir jie galės gydyti kitus, kitomis ligomis sergančiuosius ir kitomis ligomis sergantiems nereikės laukti gydytojų pagalbos, o jos laiku negavus jie nenumirs ir pan. Štai ką aš noriu pasakyti.
Domikamo parašė:
Va cia totalia nesamone pasaket. Mirsta ir jauni be, jokiu indikaciju. Laimei maziau nei su indikacijomis, bet vis tiek mirsta.
Ir jus galit pazinoti kiek tik norit daug jaunu zmoniu ivairiose salyse, vis tiek jusu pazistamu zmoniu skaicius lieka procentaliai nereiksmingas. Bet bandyti kalbeti su jumis naudojant logika yra tiek pat naudos, kiek bandyti pasemti vandeni su reciu..
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai