Rafinuota_bohema parašė:
Ir neaiskinu, bet nervai kartais neatlaiko! Kiek galima viena kita purvais drabstyt, ko vaikus ismokys? Tyciotis is kitu nesekmiu?
jos vistiek idealios gi ...
Rafinuota_bohema parašė:
Ir neaiskinu, bet nervai kartais neatlaiko! Kiek galima viena kita purvais drabstyt, ko vaikus ismokys? Tyciotis is kitu nesekmiu?
jos vistiek idealios gi ...
Rūtelėlė parašė:
O aš paskaitau ir manęs niekas nežavi.viskas fu
![]()
Taip jau buna nesciosioms
o vat kazkas isizeide
kris007 parašė:
ziniu ir man netruko...kaip pirma mergaite augo taip gal ir truko tad buvau tvirtai nusprendusi zut but mazyli maitinti mp...bet ..bet...maitinau ne kiek buciau nor…
na taip, buvo kaip buvo. beje jusu mazylis jau ir nebe toks ir mazas
Rafinuota_bohema parašė:
As isiterpsiu- Vaitind tikrai ne is tu, kuri nemaitina del nenorejimo, tingejimo ar spanielio ausyciu isgasdinta ... Tiesiog, nesinori kiekvienai aiskinti ir pasako…
as jos beje ir nevadinau taip. tik isreiskiau savo nuomone, kad yra mamu kurioms kai kurie dalykai svarbiau nei pats vaikutis. ir nemanau kad jas uz tai reikia girti ir glostyti.
vaitind parašė:
As nieko nepalaikau nes tai ne MANO REIKALAS! Ir kas as tokia,kad kita zmogu vertinciau pagal tai,ar maitina mp ar pm. Jus kas tokia,kad sau leidziat? Taiket nemait…
beje nezinant mano istorijos tikrai negalit sprest ka as galiu leist sau ir ko ne. taip as galiu leist sau pasakyt, kad mamos kurioms kiekviena sestadieni iki paryciu sedet klubuos yra normalu jos yra savanaudes...
Katiara parašė:
na taip, buvo kaip buvo. beje jusu mazylis jau ir nebe toks ir mazas![]()
O jus manot, kad tokios mamos varda nesiojancios butybes iesko informacijos mamyciu forumuose? Dristu abejot
Jusu ivardintasias as ir baisesniais zodeliais pamineciau...
Rafinuota_bohema parašė:
O jus manot, kad tokios mamos varda nesiojancios butybes iesko informacijos mamyciu forumuose? Dristu abejotJusu ivardintasias as ir baisesniais zodeliais pamin…
kiek ten info iesko nezinau, bet buvo vienos mamos toks pasakymas, nemaitina, "nes nori su draugem prie vyno taures pasdet"...
LaimaG parašė:
Zinoma nereikai nurasyti senu vardu. Bet jei mano artimoj aplinkoj man graziu vardu (kad ir zmogisku) pavadintu suni, niekad nebedeciau savo vaikui.
Ta ir as norejau pasakyti
bet kai kam cia pasirodziau netolerantiska ir neisprususi ir veliavele dar gavau
kris007 parašė:
ir tai yra jos reikalas...nei tokios niekas neturime teises smerkti...
Tiesa. Bet kai kurioms "užvirs kraujas ir ims pyktis, kad taip neatsakingai ir savanaudiškai gali elgtis mama!" Tada ir vėl, trūkt už vadžių ir vėl iš pradžių
kris007 parašė:
O vat aš čia jau dviprasmiškai jaučiuosi. Iš vienos pusės, atrodo, kaip kas nori, taip tas daro. Bet iš kitos, ar tikrai bet kokį atsainumą turime toleruoti? Visgi nekalbam apie vieną taurę vynelio, kurią ir žindanti gali išgerti.
kris007 parašė:
Neturime, faktas...
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai