Lindi parašė:
Perinatologijos koordinavimo centre sanrariskese buvot?
taip
pas Ritą Matulionytę, patiko daktarė! pagyrė mane, kad šaunuolė susitvarkiau.. tai dabar truputį lengviau ir ramiau
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįLindi parašė:
Perinatologijos koordinavimo centre sanrariskese buvot?
taip
pas Ritą Matulionytę, patiko daktarė! pagyrė mane, kad šaunuolė susitvarkiau.. tai dabar truputį lengviau ir ramiau
Vukk parašė:
taippas Ritą Matulionytę, patiko daktarė! pagyrė mane, kad šaunuolė susitvarkiau.. tai dabar truputį lengviau ir ramiau
Man vizitas pas Jelena Volochovic
Tik va galvoju ar rasiu kur ten tas centras, nes esu buvusi tik priemime santariskiu.
Tikrino gal 3-4 D?
Lindi parašė:
Man vizitas pas Jelena Volochovic![]()
Tik va galvoju ar rasiu kur ten tas centras, nes esu buvusi tik priemime santarisk…
ten tame pačiame pastate pirmame aukšte
tikrai lengvai rasite. ne, paprastu echoskopu.. bet nu jie daug geresni manau. viską rodė kur kas yra - kiekvieną organą.Jeigu kažką pamato ne taip, tada gal siunčia dar detalesniam echoskopui, nes pas mane e.sveikatoj įrašyta kad nereikia jo atlikti.
Lindi parašė:
Man vizitas pas Jelena Volochovic![]()
Tik va galvoju ar rasiu kur ten tas centras, nes esu buvusi tik priemime santarisk…
Tik dabar į F korpusą įėjimas pro dešinę pastato pusę. Praeinat lauke pro nėščiųjų priėmimo skyriaus įėjimą, palipat aukštyn takeliu ir ten bus. Nes Santarose dabar ten belekokie statybos darbai, daug kur uždaryti praėjimai.
Riko parašė:
Tik dabar į F korpusą įėjimas pro dešinę pastato pusę. Praeinat lauke pro nėščiųjų priėmimo skyriaus įėjimą, palipat aukštyn takeliu ir ten bus. Nes Santarose dabar…
Aciu tikiuosi rasiu😂🤭
Laurytex parašė:
Sveiki. Kiek kartu galima atlikti GTT nestumo metu?
Kad nepakenktu nestumui ir vaikeliui.
Laurytex parašė:
Sveiki. Kiek kartu galima atlikti GTT nestumo metu?
Gliukozės toleravimo testas atliekamas vieną kartą pagal viska 🙂 jis nieko vaikeliui nekenkia ..
MisDi parašė:
Gliukozės toleravimo testas atliekamas vieną kartą pagal viska 🙂 jis nieko vaikeliui nekenkia ..
O tai galima kartoti jei yra neramumas?
Laurytex parašė:
O tai galima kartoti jei yra neramumas?
O jūsų atsakymai Jums netinka, nes per geri ir visdėlto galvojat, kad turit GD ar per blogi?
Šiaip kiek skaičiusi komentarus tai niekam kartoti neleido kokie skaičiai yra tokie.
Bet dėl savęs aišku galit kartoti (pvz mokomai) bet jeigu klausiat ar gydytojas Jums duos vėl nemokama siuntimą ir ar tai kažka keis įrašuose nežinau. Čia jau pačio gydytojo klausti reikia. Skiria tik kartą per nėštumą, ir jeigu skaičiai tik pakile aukščiau normu viskas įrašo kaip GD ir siunčia pas endokrinologus.
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai