2021.06.11 00:18 (prieš 5 m.)
Mano istorija kiek kitokia. 4metus turejau Mirena, viskas buvo kaip ir gerai tik paskutinius trys menesius pradejo pateplioti vis tarp menesiniu (tiesa su spirale tu menesiniu kaip ir nebuvo normaliu). Spirale liepiau isimti. Normalios menesines atsirado jau po dvieju dienu kai pasalino spirale, labai gausios beja. Gavau siuntima pas ginekologa. Esu UK, po 5 min pokalbio ir 2 min apziuros gydytoja nusprende kad turiu arba polipa arba mato kresuli (kai lankiausi dar vis kraujavau), kadangi vaikuciu neplanavau ir esu 40 is karto siunte darytis histeroskopija Stacionariai, be narkozes. Sake ateisit, paskaudes truputi kaip per menesines ir viskas, o kad as pati negimdzius, turejau du cerazio pjuvius, ne motais. Sake isgerkit nuskausminamuju ir neskaudes. Sako jei bus polipas, isimsim, jei nebus paimsim biopsija. Nesutikau daryti Stacionariai be narkozes, tada pasiule su bendra narkoze, GA Anglijoje vadinama, skyriuje, bet sake bus eile. As aisku nusivylusi tokia gydytojos kompetencija, pasakiau kad eisiu privaciai sekanciai nuomonei. Apsilankiau tada privaciai, ir koks skirtumas, po 45 min apziuros gydytoja paaiskino, kad neverta salinti polipo sia minute, liepe palaukti pora ciklu, palaukti kol organizme atsistatys viskas po spirales isemimo.Sutikau. Paskyre siuntima I kita NHS ligonine, jei daryciausi histeroskopija nereikes moketi, nes klinikoje kurioje lankiausi labai brangu. Iki 3000 svaru. Tad as nusprendziau pasirodyti ginekologams lietuvoje ir pasisalinti polipa jei reikes privacioje klinikoje lietuvoje. Ar kas nors kada salinote polipus Northway klinikose ar Kardiolitoje ar Kaune Ausros Medicinos Centre?