svaja parašė:
Jėtau, kaip susėtingai skamba. Iki kelių savaičių jums lit darys?
Dar viena🤞🏻 Bet guli jau saugiai pas mus šaldikly
Kai reikia tai esi žmogus priverstas suktis kaip tik begali
svaja parašė:
Jėtau, kaip susėtingai skamba. Iki kelių savaičių jums lit darys?
Dar viena🤞🏻 Bet guli jau saugiai pas mus šaldikly
Kai reikia tai esi žmogus priverstas suktis kaip tik begali
Coliuke555 parašė:
O merginos, kaip leidziamas imunoglobulinas? Ar kazkas spec leidzia, ar paciai galima ir i kuria vieta? 🙄
Aš pati į sėdimąją liedausi
Coliuke555 parašė:
O merginos, kaip leidziamas imunoglobulinas? Ar kazkas spec leidzia, ar paciai galima ir i kuria vieta? 🙄
Susileisti tai lengva ir pačiai į užpakalio raumenis, tik dabar jo faktiškai neįmanoma gauti...
Chloe8 parašė:
Susileisti tai lengva ir pačiai į užpakalio raumenis, tik dabar jo faktiškai neįmanoma gauti...![]()
Dabar kaip tik laukiu atnaujintos info ar atsirado jo Rusijoje, ar daktarai bent turi.
Chloe8 parašė:
Susileisti tai lengva ir pačiai į užpakalio raumenis, tik dabar jo faktiškai neįmanoma gauti...![]()
As manau gausiu is Ukrainos, na tikiuosi kad gausiu 🙄 tik iki ivf nespes, treciadieni punkcija jau nusimato. Bet bent FET'ui galesiu pasiruosti, jei prireiks 🙊 geriau jau neprirektu 😃
Mergaites, turiu parduoti turkisko leidziamo prg Progestan. Pati is forumo mergaiciu prisipikau, maniau, kad greitai bus kitas ikelimas, o po nesekmes gruodzio men, rado man KIR AA ir plius vyro HLA c2/c2, tai laukia ilgas pasiruosimas, baigsis ir vaistu galiojimas. Parasykite asmeniskai, jei kuriai reikia...
Nykštukė parašė:
Atsake man synlab: TH1-TH2 – kaina 230,00 Eur, atliekamas Vokietijoje;
KIR receptorių genotipavimas – kaina 421,00 Eur, atliekamas Vokietijoje (kol kas a…
As gyvenu Vokietijoj,man siule tirtis genotipa.Galit papasakoti kas cia?Kaina pas mus lyg mazesne🤔
jova11 parašė:
As gyvenu Vokietijoj,man siule tirtis genotipa.Galit papasakoti kas cia?Kaina pas mus lyg mazesne🤔
Cia butent tai apie ka parase pries tai Miracolo. Jei ranka Kir AA, reiskia Jusu gimda agresyvi (turi daug killeriu), o jei dar vyro HLA c2/c2, tai kaip supratau, tuomet pastojimas labai sunkus (bet imanomas taikant daug proceduru). Jau ne pirmas atvejis sioje temoje toks, kelios merginos neseniai sekmingai pastojo taikant Lit ir imunosupresantus
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai