2021.02.06 19:24 (prieš 5 m.)
ViGin parašė:
Man tikrai nesakė, kad pas mane viskas gerai
Kaip tik pabrėžė, kad turiu rimtu bėdu ir be gydymo kažin ar kas pavyks, tad kuo skubiau reikia kreiptis dėl galimo …
svaja parašė:
Mano tyrimo rezultatų taipogi neišgyrė. Kaip tik jos tonas buvo gan niūrus. Sakė, kad reikia būtinai gydymo, net į rekomendacijas įrašė pastojus vartoti gkk. Taip p…
Jei yra aiškių, ryškių bėdų, tai aišku, kad "už dyką" neišgiria. Ta prasme teigiami kurie nors anti, ana, atpo ir pan, arba išeina kažkurie rodikliai aiškiai. Bet jei jau smulkesni niuansai, tai ji labai taip švelniai, gražiai, tokiom pačiom frazėm visas "apgydo". Aš ir buvau įsitikinus, kad viskas čia tikrai idealu. Kitos merginos ateina į temą po tyrimų ir pasidžiaugia, kad viskas puiku, ir parašo tas pačias šablonines frazes, kur ir aš girdėjau ir džiaugiausi. Kai kurios įmeta savo rezultatus, nu ir nėra viskas puiku. Aš pati šitaip kurį laiką buvau dirbtinai rami, o nereikėjo, tai perspėju ir kitas.
Man po jos K sutrikus buvo, nežinojo kaip taisyti, tai irgi prisidėjo prie to "ramu". Vėliau va net kiek kitos merginos rašė apie cd 16/56 normą iki 12. Nu vis vien galvoju gi negali būti pas mane blogai (beveik 16), gi Šitkauskienė sakė. Paskui pamačiau kad ir kitom lygiai tom pačiom šabloninėm frazėm sakė, nieko baisaus tyrimuose, bet ne idealu, yra ką tvarkyt. O galiausiai mano gydytojas pasakė, kad čia tikrai per daug ir ivf metu tik dar kyla. Tada va ir galutinai "prabudau". Tai gero norėdama ir iš patirties siūlau neužsiliūliuoti...