tigriuke666 parašė:
ten parasyta 3 men ir savate jei ka tai kaip ir iki 4 dar toli grazu
aj as galvojau tu apie aagutes vaika
tigriuke666 parašė:
ten parasyta 3 men ir savate jei ka tai kaip ir iki 4 dar toli grazu
aj as galvojau tu apie aagutes vaika
as labai meretos norejau paklausti, tu kartais neturi problemu su ansvoriu? Ar siaip psichologiniuy problemu, gal paauglystej buvai putlute? Ar kazkas panasaus?
Jeigu ne, tai gali paaiskinti kodel tu paniskai bijai to svorio ir skiedi cia visoms mamoms, koki vaikai ju stori, net neatsizveldama i ju ugi?!
As suprantu, jeigu vaikas 57cm ir sveria 10kg, cia jau butu problema, bet kol kas ne pas viena mama taip nera, visos sako kad ir i ugi ir i svori tolygia ir t.t.
tai tu tikriausiai savo vaika kistum po stalu, kad neaugtu i ugi ir marintum badu, kad tik nesvertu 10 kg
zinok is tavo pasisakymu as jau izvelgiu tavo pacios psichologines problemas..
aagute parašė:
as labai meretos norejau paklausti, tu kartais neturi problemu su ansvoriu? Ar siaip psichologiniuy problemu, gal paauglystej buvai putlute? Ar kazkas panasaus?Jeigu ne, tai gali paaiskinti kodel tu paniskai bijai to svorio ir skiedi cia visoms mamoms, koki vaikai ju stori, net neatsizveldama i ju ugi?!
As suprantu, jeigu vaikas 57cm ir sveria 10kg, cia jau butu problema, bet kol kas ne pas viena mama taip nera, visos sako kad ir i ugi ir i svori tolygia ir t.t.
tai tu tikriausiai savo vaika kistum po stalu, kad neaugtu i ugi ir marintum badu, kad tik nesvertu 10 kg
![]()
zinok is tavo pasisakymu as jau izvelgiu tavo pacios psichologines problemas..
nepataikei,su psichologinem problemom gyvenime neesu susidurus,niekada nebuvau stora,ar nutukus,po gimdymo svorio priaugau kaip ir daugelis,bet mano metuose nenuostabu,vaikyste buvo tiesiog puiki,taip,kad nei vienoj vietoj nepataikei,o po stalu vaiku neteks man kist,auga normos ribose,tiek vienas ,tiek kitas
mereta parašė:
nepataikei,su psichologinem problemom gyvenime neesu susidurus,niekada nebuvau stora,ar nutukus,po gimdymo svorio priaugau kaip ir daugelis,bet mano metuose nenuostabu,vaikyste buvo tiesiog puiki,taip,kad nei vienoj vietoj nepataikei,o po stalu vaiku neteks man kist,auga normos ribose,tiek vienas ,tiek kitas
tada as vistiek taves nesuprantu, kodel tau taip kimba tas svoris vaiku..
Patark mums visoms, kurios auginam didelius vaikus, kaip tu elgtumeisi musu situacijoj, ka darytum, kaip augintum, kaip maitintum ir t.t.
Pagal pirma vaika suprantu, kad tau seniai nebe 20 metu, duok mums protingu gyvenimisku patarimu siuo klausimu ;)
sveikutės
matau ne tik apie maistelį, bet ir apie svorį diskutuojat
pagalvojau - arba jūsų leliai labai dideli, arba mano pupa labai maža
gimė 3052, dabar sveria 6,9 kg
valgo košytes tris kartus per dieną ir MP kiek tik nori
judri mergytė - vartosi po visą kambarį, tik kruta rankytės ir kojytės ištisai
nenustygstanti viejot
Paprasciausiai kiekvienas vaikas priauga individualiai, manau labai normalu, kad "inetukas12" mergyte tiek sveria, nes labai judri, daug energijos isnaudoja vartydamasi
Na o mano tikra tinginuke
visai vartytis nenori, ant pilvuko labai mazai gulim, nes pyksta, sveriam 8.3 kg., zandai kabo
, bet nepergyvenu visai, prades ropot, daugiau judet ir susinormalizuos viskas
Daktare sake, kad po truputi galim darzovyciu ragaut, kol vitaminu daugiausia turi, tai pietum ir vakarienei 50-100 ml (pagal paneles norus) valgem morkyte 5 dienas, dbr bulvyte ragaujam, kiek truksta MP uzbaigiam
_eglutia parašė:
snd sveremes,sveriam 10.4 kg![]()
mano mazius 7men svere 10.6
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai