Gaja parašė:
Ačiū😄bet visgi tik 12 sav.pilnų, tai gal dar gali ir keistis, bet taip uztikrintai pasake, kad net neabejojo 🤷♀️😄
Oi Benušienė iš 2 paskutinių kartų nedavė nei 1 procento, kad galėjo suklysti lytį, taip kad džiaukitės jau ;)
Gaja parašė:
Ačiū😄bet visgi tik 12 sav.pilnų, tai gal dar gali ir keistis, bet taip uztikrintai pasake, kad net neabejojo 🤷♀️😄
Oi Benušienė iš 2 paskutinių kartų nedavė nei 1 procento, kad galėjo suklysti lytį, taip kad džiaukitės jau ;)
Forget-Me-Not parašė:
Jau gavau nipt, tai tikrai dukryte 🥰
Tai galiu iš savo patirties sakyti, kad metodas 2d.pries ovuliacija nepasitvirtino man, nes visi vaikai gavosi diena pries ir ov dieną mylintis, nes visada su gyd.sekiau cikla ir ov testais, tai tiksliai zinau kada ov vyko 😄 zodziu, mistika kaip gaunasi lytis 🤷♀️ Maniau, gal pas kai kuriuos vyrus stipresne kazkuri lytis spermiuku, nes pas antra vyra berniukas is pirmos santuokos ir dar pas mus dvynukai, tai tikrai labai nustebau, kai pasake, kad sikart dukryte😍
Gaja parašė:
Tai OV teorija mitas
Sveikinimai su dukryte
As jau tokios nuomones planuok, neplanaves. Ka duoda uz tai ir ačiū
jenter parašė:
Tai OV teorija mitas![]()
Sveikinimai su dukryte![]()
As tai labai tikejau ov teorija, labai skaiciavau, planavau, stebejau ovuliacijas, bet kai vis nesigavo, o dar persileidau vasarą, tai jau norejau tiesiog vaikucio, nes jau bijojau, kad is viso nebepavyks pastoti ir isnesioti, nes vis kabindavosi ir pabegdavo... tai kai jau pradejom per ov myletis, tai po 5 men.pavyko ir pas genetikus net nepatikejau, kai pasake, kad mergaite, parklausiau dar kelis kartus ar tikrai. Bet Dievas man tik įrodė, kad čia Jo planai ir dovanos, o ne mano☺️
Gaja parašė:
O sveikinu
ir pukuotuke ir Bandele jus cia visos kartu kaip susitarusios
mano kompanijones
neskaiciau tik ar visom mergytes gavosi?
Colacola parašė:
O sveikinuir pukuotuke ir Bandele jus cia visos kartu kaip susitarusios
mano kompanijones
Man dar anksti suzinot,aoie 18-20 sav skana suzinosiu. Bet nestumas akivaizdziai kitoks,tai viltis visgi yra 🤞
Colacola parašė:
O sveikinuir pukuotuke ir Bandele jus cia visos kartu kaip susitarusios
mano kompanijones
Dar nezinau, uz poros savaiciu skanas, tai gal pasirodys kas pilvelyje gyvena.😁🤞 Pati pradzia nestumo buvo ciut kitokia, uzeidavo sleikstulys ir laikydavos visa diena ir taip apie menesi laikes, ko su berniukais nebuvo. Tai tik tiks skirtumas😁😀
Mamyte_Klp parašė:
Gal jau žinote, tos kurios laukiatės, ką turėsite? Gal visgi pasiteisina kažkurie metodai?![]()
Turesim mergaite
Nieko nebeskaiciavom, nes ilgai jau planavom ir nesigaudavo, buvau perdegus. O ta cikla kai pastojau myliuku buvo nedaug iki Ov

gal tas padejo
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai