SabinaPuo parašė:
Sveikos, ir aš turiu klausimą dėl dabartinės tvarkos gimdant: seniau buvo nerašyta taisyklė, kad reikia pačioms atsivežti epidūros rinkinuką, jei prireiks epidūro, …
Dabar tikrai jau duoda ir nebereikia savo vestis😉
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaSabinaPuo parašė:
Sveikos, ir aš turiu klausimą dėl dabartinės tvarkos gimdant: seniau buvo nerašyta taisyklė, kad reikia pačioms atsivežti epidūros rinkinuką, jei prireiks epidūro, …
Dabar tikrai jau duoda ir nebereikia savo vestis😉
Eimada parašė:
O kaip maitinimas? Pirmą kartą kai gimdžiau buvau pasiėmus sau vandens ir šį tą užkąstines po gimdymo norėjau labai valgyt, o atnešė troškintų raugintų kopūst…
Man valgyti atnesė į gimdykla, po gimdymo kai jau viska sutvarkė.
Sveikos.
Gavau siuntimą planiniam CP. terminas birželio 22d.
Prižiūrinti gydytoja rekomendavo pasiskambint į patologinį - pasiteiraut,kada atvykti guldymui.
Paskambinus į patologinį - patarė pirmadienį,vėliausiai antradienį atvykti atsigulti.
Kokios jūsų patirtys?
Taip norėtųsi ne anksčiau birželio 22 cp turėt, bet kiekviena diena kaip ant adatų - o jei prasidės gimdymas
(o neskubu nes namie 3.5m. Pirmagimis, nerimauju kaip jis visą savaitę be manęs. Ar tą judruolį vyras sugebės gražiai prižiūrėt) žodžiu baimės.
Eimada parašė:
Sveikos.
Gavau siuntimą planiniam CP. terminas birželio 22d.
Nebijokit. Vaziuokit ir viskas bus gerai, ir jums, vyrui su vaiku. Kitaip jau nebus, tad linkiu nusiraminti ir viskas bus gerai ☺️🌺
Eimada parašė:
Ačiū <3
Kas buvot po Cp, kada leidžia keltis? Ar padeda sesutės?
Leidžia keltis, kai išima šlapimo kateterį. Man cp darė ryte, tai vakare jau išėmė ir naktį pati keliavau į tualetą. Pati kėliausi be sesučių pagalbos, bet vyras buvo šalia, tai jeigu labai reikėjo, tai galėjo padėti.
Eimada parašė:
Ačiū <3
Kas buvot po Cp, kada leidžia keltis? Ar padeda sesutės?
Sesutes padeda ir vaika priziuri kol sunku judeti, keltis leidzia jei gerai pamenu, kai kojas jau jauti, kateteri isima, bet as pamenu, kad as norejai greiciau keltis nei leido 😁
Nors nereikia skubeti, viskam savas laikas, reikia viska ramiai priimti ir islaukti. Nieko baisaus tas cp, nepergyvenkit ❤️🌺
Eimada parašė:
Ačiū <3 nerimauju,atrodo baisiau už natūralų gimdymą![]()
Nusipirkau sauskelnes kelias,nes po natūralaus gimdymo tai buvo sunku su šlapimo l…
Sauskelnių ar įklotų turėkite, tikrai prireiks, nes gimda irgi valosi, o ir šlapimo nelaikymo gali būti.
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai