Sunshine 28 parašė:
Mano atveju akusere tiesiogine to zodzio prasme sedejo ir lauke. Prie stalo kuo ramiausiai.
Ziauru istikro...nu blyn jai rimtai cirkai ten bus kai man ateis eile as jom rimtai kokua televizija pradesiu grasint
Sunshine 28 parašė:
Mano atveju akusere tiesiogine to zodzio prasme sedejo ir lauke. Prie stalo kuo ramiausiai.
Ziauru istikro...nu blyn jai rimtai cirkai ten bus kai man ateis eile as jom rimtai kokua televizija pradesiu grasint
sigul parašė:
Atsiprasau, gal isgazdinau.. kiek teko skaityt tai siaip visos labai geros ten akuseres ir tik kaip suprantu ten viena yra tokia..man nepasiseke, nepasakosiu kad neisgazdinciau dar labiau
Tai linkiu papult ne pas ja ?ir lengvo gimdymo ?
Sunshine 28 parašė:
Atsiprasau, gal isgazdinau.. kiek teko skaityt tai siaip visos labai geros ten akuseres ir tik kaip suprantu ten viena yra tokia..man nepasiseke, nepasakosiu kad ne…
Viskas gerai. Visokiu raganu bun,ne vien ten...visur visokiu reik kaip sakoma
Mamantė26 parašė:
tokių teisuolių, kas yra prieš kyšius? taip, esu visom keturiom prieš juos ir tuo didžiuojuosi.
Hmm.meilute gana retas vardas.antra karta kai gimdžiau buvo akušere Meilutes vardu.tai man labai patiko,tik geriausi atsiliepimai...
Aš jeigu "tarčiausi"tai pasirinkčiau gyd Leona Januša.bet aišku jeigu gimdai pati tai visa darba daro akušere.žodžiu du kartus važiavau taip,nežinia kas bus ir viskas praėjo gerai.bet antra karta papuole labai bjauri pamaina ir gydytoja ir akušere ,ačiū D kad saremiai buvo ilgai tai pamaina pasikeitė ir atėjo Janušas ir Meilute-na žiauriai likau patenkinta ju darbu.
gintigin parašė:
Aš pirmą gimdziau su Meilute visą jos pamainą, o po to keitėsi tai pabaigėm gimdyt su Laimute, nei apie viena blogo žodžio neturiu, viskas puikiai. Antrąjį gimdzia…
Pirmoj pamainoj buvo Zaneta, tai irgi nieko blogo negaliu pasakyt, buciau pagimdzius su ja tikrai buciau likus patenkinta ?bet pasikeite...
Jura-marios parašė:
Populiariausios akušerės kiek teko girdėt iš draugių ir pažįstamų yra Kristina, Egidija, Žaneta ir Rolanda. Dar Dovilę ir Rasą giria. Laimutė jau šiek tiek vyresnė,…
Meilute nuostabi akusere
man teko su ja visas 12 val isbut, paskui pamainos pasikeite ir dar puse paros su Egidija buvom.
O apie gydytoju atsiauruma tai joooo.... buvo viena gydytoja labai grubi, nemaloni, skaudziai viska dare. Tik nepamenu pavardes jos. Zema, 50-55 m, trumpais rudais plaukais...
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai