wirgute parašė:
sweikinimai![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aciu ;-)
wirgute parašė:
sweikinimai![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aciu ;-)
favorite parašė:
nu sveikutes,oi kai prirasiusios,visa valanda skaiciau:)tai va pagaliau ir as jau turiu namuose savo stebukleli,mergyte.tiek laukta,ir pagaliau,bet vistiek neissisukau be skatinamuju,pati nenorejo iseit:)idomu kur visos nestukes musu dingo,turbut jau ridenasi![]()
Dideliausi sveikinimai
o koki varda isrinkote?
sveikos, ar gali taip but jei tau visas nestumas geras, gerai jautiesi,taves nesiuncia antram skanui..sian gryzau nepatenkinta is poliklinikos..pirma skana ejau kai buvau 20 savaiciu jau..tai sian gines paklausiau kada bus antras skanas, sako tai ko ten eit jei gerai jauties..nera jokiu anomaliju is po pirmo skano..bet tai girdejau kad antras skanas buna 32 saviciu kaip ir privalomas .. kitus istiria sindomus ligas ar ka ten..taip kaip gali iki gimdymo daugiau nedaryt..krauja dar tik viena karta paeme, o slapima du kartus..ir daugiau nieko..
Ta
meika parašė:
sveikos, ar gali taip but jei tau visas nestumas geras, gerai jautiesi,taves nesiuncia antram skanui..sian gryzau nepatenkinta is poliklinikos..pirma skana ejau kai buvau 20 savaiciu jau..tai sian gines paklausiau kada bus antras skanas, sako tai ko ten eit jei gerai jauties..nera jokiu anomaliju is po pirmo skano..bet tai girdejau kad antras skanas buna 32 saviciu kaip ir privalomas .. kitus istiria sindomus ligas ar ka ten..taip kaip gali iki gimdymo daugiau nedaryt..krauja dar tik viena karta paeme, o slapima du kartus..ir daugiau nieko..
Taip Kretingoj tik viena karta daro echoskopija. Jei nori gali pasidaryt mokama.
meika parašė:
jei kas bus blogai tada sius antra karta, man tai dare du kartus. slapima ims dar daug kartu, tave apziures gydytoja ir tiek kiekvieno vizito metu
laurame parašė:
Sveikos wakar 6.35 pagimdziau dukryte 3820g 54cm,pavadinom Urte. Gimdymas buwo palyginti greitas 21.30 nubego wandenys namie,3 iswaziawau i ligonine tik su silpnais saremiai ir po triju su puse walandos jau supau dukryte. Faworite didziausi sweikinimai gimus dukrytei
Sveikinu gimus dukrytei ;) Kretingoje jau labai daug mergaiciu gimsta, tik Loros11 vienas berniukas
laurame parašė:
Sveikos wakar 6.35 pagimdziau dukryte 3820g 54cm,pavadinom Urte. Gimdymas buwo palyginti greitas 21.30 nubego wandenys namie,3 iswaziawau i ligonine tik su silpnais saremiai ir po triju su puse walandos jau supau dukryte. Faworite didziausi sweikinimai gimus dukrytei
Sveikinu
favorite parašė:
mano mergyte gime 3670kg,o ugis 53 :)o pavadinom paula :)aciu uz sveikinimus.!!!!!idomu kur brigeliukas dinges :)turbut jau stumia puzika savo :DDDDD
Labai grazus vardas
turbut jau stumia, jus cia visos vienu beveiki metu
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai