brigeliukas parašė:
niekam neplanavau duoti ir nedaviau, tik po visko svegzdienei saldainiu dezute daviau uz rupesti ir dviem sesutem irgi uz superine prieziura![]()
aisku, kas dar gal pasidalins patirtim su kysiais?
brigeliukas parašė:
niekam neplanavau duoti ir nedaviau, tik po visko svegzdienei saldainiu dezute daviau uz rupesti ir dviem sesutem irgi uz superine prieziura![]()
aisku, kas dar gal pasidalins patirtim su kysiais?
brigeliukas parašė:
oho, kodel tiek velai![]()
nes mano gulejo po lempomis 5 dienas
meika parašė:
aisku, kas dar gal pasidalins patirtim su kysiais?![]()
as irgi pirkau tik saldainiu keles dezutes ir sampano visam personalui
lelitike parašė:
nes mano gulejo po lempomis 5 dienas![]()
ai geltute turejot...mes lyg ir isvengem jos,kiek supratau
va o apie sampana visai nepagalvojau, taip ir buna is tu stresu
wirgute parašė:
labas pas mus va sesute buvo atejusi sake gerti vitamino d po 5 lasiukus nes sausa odyte ir plaukuciai slenka...eisim snd skiepytisir del pienliges paklausiu tuo paciu kaip kas nes lb jau nepatinka man ta pienlige.
![]()
Mes ir geriam padidinta doze Po 4 lasiukus iki siol. Jau pirksim trecia buteliuka. Vaikiukui prakaituoja delniukai karts nuo karto. O kai nustos prakaituotai, tada pereisim prie zuvu tauku.
meika parašė:
o kaip su tais kysiais yra Kretingos ligoninej?jei nepaslaptis![]()
Jokiu kysiu nedavem, is anksto nesitarem. Kiek girdejau nelabai ir ima, o kai kurios ir isvaro jei duodi. Mes po visko pirkom tokius rinkinukus (brendis, saldainiai ir kava) gydytojai ir akuserei. Buvo kaip tik pries Kaledas, tai tokios simboliskos dovaneles isejo uz saunia prieziura.
wirgute parašė:
o tai kur jau vyresnele eis kokia proga suknyte? ar siaip?![]()
![]()
Sukneles reikia vyro brolio vestuvems ir musu mazosios krikstynoms
wirgute parašė:
na taip patinka man ta sesute tokia rupestinga![]()
Man ir patinka musu sesute,kada be nueisi ar su didziaja ar su mazaja visafda prieina paklausia kaip sekasi ;)
brigeliukas parašė:
pasidalinsim istorija:
nu va, o musu istorija tai nepaprasa sakyciau![]()
pasijuokiau, kad gera data geguzes 13 ir dar pilnatis ir prisisnekejauna, o nuo pradziu dabar:
atsibudau sau 12 diena tokia visai nieko nuotaika, kazko keistai maudzia pilvuka...galvoju, valio, pagaliau pajudejom i priekimaudimas taip ir nedingo visa diena, i vakara pasidare visai toks nemalonus...bet vis tiek, kad ir ne kaip jauciaus, dar ir visas grindis namie prasiploviau
ir vyrui kazko keistas noras uzejo auokedute issinagrineti :-otai pasiagrinejom ir lyg niekur nieko nuejom miegucio...man kazko nesimiega visai, lyg ir jauciu kad skausmukai uzeina...bet siaip ne taip apie 12 val uzmigau
nu ir ka, atsibundu sau puse 3 nakties, labai jau skauda ir labai daznai - reik pasisakiciuoti - kas 5 minutes, tris kartus is eiles
keliuosi skaiciuoti toliau ir ne nepraejus pusvalandziui ziuriu man jau skauda kas 3.5 - 4 minutes
as i vonia, apsiprausiau, apsiskutau, kamsti pamaciau
vyra pazadinau tik 4.30 val, o tas sako: pamiegokim dar iki 10
![]()
![]()
siaip ne taip issiruosem, nuvaziavom i ligonine, man jau skauda kas 3 minutes
5 val pajunge prie aparatu, o aparatas nefiksuoja jokiu saremiu
patikrino kakleli - ne ciut ciut nesutrumpejes ir neprasipletes - ne ciut ciut
o geda, galvoju nu graziausia neatskyriau tikru saremiu nuo paruosiamuju
ir jei dabar taip skauda kas bus per tikrus
na vis tiek pagulde i patalogini, stebejimui...skausmai reteja, bet ne kiek nemazeja, jau tiek skauda, kad gulet nebegaliu, tai vaikstau po palata...po triju valandu atejo gyditoja ir issivede vel tonusiuku pasiklausyti...nu pagaliau aparatas sugebejo uzfiksuoti tris saremius
sodina ant lektuvo, o as jau laukiu, kada cia man skaudes, nes kai tikrino pirma karta, tai galvojau apsikakosiu is skausmo...ir ziuriu daktares akys tik issipute - visiskai pilnas atsidarymas - per tris valandas, viskas sako- gimdysim :-oprakirpo vandenis ir beda - mazyliukas sedi...staigiai i echoskopa patikrinti - tikrai sedi - pradejo ruosti cezariui cia pat kolidoriuje...sujunginejo slangas visas ir dardejom kolidoriais link operacines...galvoje tik mazius ir vyras ( kai pagulde, buvo pasakyta, kad be pirmadienio tikrai negimdysiu, tai vyra issiunte namo
) tai guliu ir galvoju, kaip dabar jam pranest, kaip kas bus, kaip maziukas - zodziu pilna panikos...greitai mane ten sutvarke, subade, dar kol gavau adata i stubura, turejau atkenteti dar du saremius, vos spejau perspeti, o tai butu pradeje durti per saremi...na ir 9:54 gime mano mazuliukas Edvardukas - 52 cm ir 3650 g
![]()
![]()
pasisveikino su pasauliu, kaip tikras vyras - apkakojo daktare nuo galvos iki koju, tik istraukus is pilvo
![]()
isnese mano maziuka, mane sutvarke ir isveze i pooperacine, i palata parveze tik po 3 val ir tik tada gavau savo maziukakai istrauke dave tik pabuciuoti, nespejau nei normaliai pamatyti, tik prisimenu maciau maza bubuliuka
![]()
va taip mes ir gimem, truputi gaila, kad cezaris, nes buciau pati lengvai pagimdziusi, bent taip daktare sake, bet kad mazylis nusprende atsisestibeje kai buvau pries savaite pas gine, tai maziaus galvute buvom zemyn, kaip jis apsiverte niekas ir nesuprato...
Tu savo istorija uzrasyk i maziuko dienorasti,jei toki rasai,manau jam bus smagu pasiskaityti
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai