kristuka parašė:
sirsiu medaus daug receptu yra...
Receptų gal ir daug, bet be kiaušinių kažin ar kas gaunasi?
kristuka parašė:
sirsiu medaus daug receptu yra...
Receptų gal ir daug, bet be kiaušinių kažin ar kas gaunasi?
Ingulis7 parašė:
Į Maskarponę ne namuose kepant - deda steriliuotą žalių kiaušinių masę - todėl ir niekoPrieš kelis metus vienas Klaipėdos konditerijos cechas taupumo, o gal žin…
nu nzn as visad darau maskarpone su zaliais kiausiais ir dar nei vienam nieko nebuvo...
kristuka parašė:
nu nzn as visad darau maskarpone su zaliais kiausiais ir dar nei vienam nieko nebuvo...![]()
tai gal nieko ir nebus
ne visi gi kiaušiniai yra užkrėsti salmonelioze.
Bet aš asmeniškai nerizikuočiau ir svečių tokiu tortu nevaišinčiau ir pati nevalgyčiau
Žodžiu, čia jūsų asmeninis reikalas.
Labai daug kartu ir pati valgiau ir svečius vaišinau, kol kas niekam niekas nenutiko, tai del mažo stiklainiuko nenumirs nei vienas
ir šiaip jų pasirinkimas valgyt ar ne valgyt ji
man svarbu graži skani dovanele
teisingai sako kiek visi visko suvalgom nežinodami,šiais laikais čia naturalu... tad kiekvienas renkames
zuikyys parašė:
Mamytes kurios turit "facebok" palaikinkit mano pipiriuko fotohttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=359391987523443&set=a.359391930856782.1073741835.354714…
jau
zuikyys parašė:
Mamytes kurios turit "facebok" palaikinkit mano pipiriuko fotohttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=359391987523443&set=a.359391930856782.1073741835.354714…
koks fainuoliukas
spring parašė:
del balto fono nezinau, o per worda nesigauna su layout? bandyk pirma pasirasyt teksta, isikelk fona, tada format - picture - layout - behind text. o tada jau "nesi…
Nera pas mane taip
format, o toliau picture nera.
spring parašė:
tikriausiai todel, kad nepaymejai paveiksliuko/nuotraukos, dar bandyk ant nuotraukos spasuti desini ir tada format picture turetu butijei nepavyks parasyk AZ …
Pavyko vakar. Aciu tau
Dar su ta foto ir issiaiskint...
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai