Mambo parašė:
😃😃😃 O as iš postų supratau, kad pas TA einat konsultuotis![]()
Mano atveju, chirurgas pasiūlė ir rekomendavo dėtis netgi daugiau, nei pati norėj…
Aš irgi buvau supratus, kad TA tai yra T.Astrauskas
Mambo parašė:
😃😃😃 O as iš postų supratau, kad pas TA einat konsultuotis![]()
Mano atveju, chirurgas pasiūlė ir rekomendavo dėtis netgi daugiau, nei pati norėj…
Aš irgi buvau supratus, kad TA tai yra T.Astrauskas
Lady Rose parašė:
Išsamus video apie rippling’o atsiradimo priežastis. Kokią reikšmę turi implanto cohesyvumas (standumas), implanto profilis, dydis/tūris ir moters kūno sandara.
…
Ačiū už video, pakankamai aiškiau dabar. Kaip suprantu, tai yra ne vienos priežasties pasekmė...kaip rodė, implantas stovint, sukrenta (tiek apvalus, tiek anatominis), tik pas vienas (kūdas arba kuriu oda plona) matosi, o pas kitas ne. Aišku ir impl. dydis, turio sudėtis turi įtakos. tik kzpp apie pacio impl idėjimo būdą nieko lyg nesakė, tarkim , jei pilnai po raumeniu, juk tarsi riplingo tikimybė turėtų būti mazesnė, o jei tik po liauka ar dual plane būdu, ar ne didesnė rizika, juk arciauo dos tada implantas...
Duranas parašė:
Sveiki aš buvau jau antroje konsultacijoja tai pas Joną Drąsuti,labai malonus viską aiškiai išdėstė kas kaip. Tai man rekomendavo 315mm. Siūlė iš dviejų gamintojų i…
Labas! Cia lygiai taip pat kaip as! Buvau pas Drasuti tai labai malonus ir kompetetingas pasirode. Turbut tik del jauno amziaus truputi neramu, bet kazkaip jauciausi taip lyg buciau gerose rankose. Parasiau Daunoraviciui, bet konsultacija tik po menesio imanoma, galima el pastu tai manau bandysiu taip ir ziuresiu ka siulys. Man ergonominiai irgi lb patiko, vaizdas ir jausmas lieciant. Buvau sugalvojusi kad desiuosi tik b-lite, nes esu aktyvi, kol nepamaciau kaip jauciasi ir atrodo :/// kazkaip nekaip
!
MadamButterfly parašė:
Aš irgi buvau supratus, kad TA tai yra T.Astrauskas![]()
Būtent taip ir yra. Šiame forume TA reiškia Tautrimo Aštrausko trumpinį. Ir jokios kitos reikšmės šie inicialai čia neturi.
BlackOrchid parašė:
Labas! Cia lygiai taip pat kaip as! Buvau pas Drasuti tai labai malonus ir kompetetingas pasirode. Turbut tik del jauno amziaus truputi neramu, bet kazkaip jauciaus…
Jo man ir smagiausiai ergonominiai(b-litle jo paviršius ir nesmagus) seniai buvote konsultacijoje? Aš gruodžio pradžioje skambinau į kliniką pas Dainių Daunoravičiu Tai ir pasakė kad tik sausio 29 dieną ir vietą,tai uzsirasiau lauksiu konsultacijos.parasykite ir man jei pavyks jums per emeilus su juo susirasyti
lailai99 parašė:
Ka as pastebejau, kuo krutines lasta platesne, tuo daugiau ir ml reikia, nes abi moterys gali nesiot a dydi, bet vienos bus 70, kitos- 85 cm po krutine. Man pvz po …
Kaip suprantu, implanto tūris mililitrais kiekvienu atveju labai priklauso nuo krūties bazės. Jei moters krūtinės ląsta siaura ir krūties bazė maža, tai ji ir su 300ml gali turėt E dydį, kai tuo tarpu plačios krūtinės ląstos/didesnės bazės atveju su 300ml gali ir B dydis gautis
Juk tai labai individualu, ir net ne ūgis bei svoris turi lemiamą reikšmę apsprendžiant, koks bus rezultatas
Juk jei implantas platesnis (platesnės bazės atveju reikia platesnio, kad užpildytų), tai jo tūris gali būti gerokai didesnis negu tiek pat “atsikišusio”
(tokios pačios projekcijos) siauro implanto
Ellenn parašė:
Kaip suprantu, implanto tūris mililitrais kiekvienu atveju labai priklauso nuo krūties bazės. Jei moters krūtinės ląsta siaura ir krūties bazė maža, tai ji ir su 30…
Esate absoliučiai teisi.
Duranas parašė:
Jo man ir smagiausiai ergonominiai(b-litle jo paviršius ir nesmagus) seniai buvote konsultacijoje? Aš gruodžio pradžioje skambinau į kliniką pas Dainių Daunoraviči…
Pas Drasuti buvau gruodzio 19d. bet operacija pasiule tik vasari, nes sausi jam kursai ir bus daznai isvaziaves. Daunoraviciui rasiau pries keleta dienu tai lygiai taip pat pasiule sausio 29d. Galbut ir jis kazkur isvaziuoja ar kokias atostogas turi, arba siaip labai uzsiemes. Manes paprase atsiusti visus duomenis ir foto tai parasysiu kai issiusiu ir kai atsakys man. Kazkaip net nzn kieno cia tu foto paprasyt kad padarytu. Nelb kam ir pasakojausi apie savo papuku planus
Duranas parašė:
Jo man ir smagiausiai ergonominiai(b-litle jo paviršius ir nesmagus) seniai buvote konsultacijoje? Aš gruodžio pradžioje skambinau į kliniką pas Dainių Daunoraviči…
Smagiausi egronominiai, nes slidžiausi ir minkščiausi? Tik organizmo viduje šios savybės ne visada yra privalumas.
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai