Sokolade parašė:
tai sitas amazon ziureciau
jos vadinas spectra duckbill kazkaip taip
Sokolade parašė:
tai sitas amazon ziureciau
jos vadinas spectra duckbill kazkaip taip
Rasita T. parašė:
Cia viengubo pientraukio membrana,ir ji viena atsargine buns ideta. Mano dvigubas ir va tokia membrana.
pasiskaitykite ar siam pientraukiui reikia keisti membranas gal jos ten viduj kazkaip pasleptos? pro kur pienas lasa i buteliuka?
idomii parašė:
pasiskaitykite ar siam pientraukiui reikia keisti membranas gal jos ten viduj kazkaip pasleptos? pro kur pienas lasa i buteliuka?
As tokias amazonej maciau man atrodo
idomii parašė:
Gerą dieną. Parduotu puikios bukles ir gausios komplektacijos medela swing pientraukį. Pirmas sugedo,kai vaikui buvo 10 men,pirkau kita,tai is dvieju yra: nepriekaistingai veikiantis motoriukas, be naudotos,dar ir atsargine visai nauja vakuumo zarnele, naudota balta membrana ir visai nauja atsargine, du naudoti medela buteliukai ir du nauji,vienas naudotas medela ciulptukas buteliukui ir vienas naujas,du buteliuku laikikliai, nenaudota virvute pientraukio pakabinimui,du medziaginiai maiseliai, keliu kalbu instrukcijos ( yra ir lt), triju dydziu gaubteliai, 24,27 ir 30, po kelis vienetus.skirtingi dydziai man labai padejo prisiderinti. Mano krutine didele,tai su 24 dydzio gaubteliu nieko neistraukdavau,o vat 30 buvo labai gerai. Kokybė gera, nenulūžę, nenudrožta, saugota. Šitas motoriukas naudotas nuo 10 mėn, kai vaikui pieną duodavau jau tik ryte ir vakare. Nuo metų grįžau į darbą ir traukdavau tik vakare apie 50 ml. ir taip iki pusantrų, taigi nėra labai uždrožtas. Pirmas pirktas pietraukio motoras neatlaikė mano traukimo tempų, kai per parą nusitraukdavau po 2 litrus ir traukdavau 6 kartus (tai buvo iki kokių 6 mėn). Tikiu, kad šitas motoriukas dar ilgai laikys. Gyvai pamatyti ir nusipirkti galima Pilaitėje arba Antakalnyje, SOS atveju galiu privežti (žinau, ką reiškia sugedęs pientraukis ir atėjęs laikas nusitraukti pieną, o nėra su kuo). Tel 862060810. kaina gali būti derinama. 80e.
Sveikos mamos.Vis seku jusu temuke.Esu visai zalia su maitinimu mp,nors auginu antra vaika.Pirmasis valge misinuka,o sita nusiteikiau savo pienuku auginti.Zodziu maitinu pati is krutines,bet matau ,kad truksta pienuko,tai stengiuosi su pientraukiu dar nutraukineti.Mano rankinis Avent yra.Traukiu apie val laiko ,bet per vargus pritraukiu apie 70ml,labai retai 100ml.Noriu vis stimuliuoti krutine,kad jo dar daugiau butu,o galu gale,kad teciui galeciau palikti kartais.Ar jus kai traukiat buna kuri laika,kad tiesiog pumpuoji ir niekas nebega?Pakui po kiek laiko atleidimo refleksas pirmas buna,tai tada apie 40 ml lengvai pribega,tuomet vel po lasa pumpuoju ,net ranka pavargsta
kai matau kad reikalas visai tuscias koki 10 min pertaruka padarau ir vel pumpuoju tusciai arba po lasa,kol vel tas atleidimo refleksas buna tuomet koki tik 10-15ml vel lengvai pribega.Ir vel papumpuoju,bet dar kokiais 10ml pasipildo ir viskas.Spenelis skaudus palieka nuo tu mano pumpavimu
Gal pientraukis blogas?Jus cia su elektriniais matau dirbat
Kokias ce membranas keiciate,gal ir as ka turiu pientraukiui pakeisti?Nu neisivaizduoju,jei pastovei is buteliuko reiktu duoti,tai neuztektu visai man.Dabar leliu visa kas pusvalandi glaudziu ar kas valanda,tai pavalgo arba tampo ta krutine ir matau,kad truksta.Gal yra kokia pieno nutraukimo ypatumai?lelytei 2 men.Aciu
coliuke82 parašė:
Sveikos mamos.Vis seku jusu temuke.Esu visai zalia su maitinimu mp,nors auginu antra vaika.Pirmasis valge misinuka,o sita nusiteikiau savo pienuku auginti.Zodziu ma…
Jus nepergyvenkite manau viskas pas jus gerai
pienas gaminasi paklausos-pasiulos principu. Pasiskaitykite apie augimo suolius, gal leliukas kaip jus sako kabo/tampo tai gal jums kaip tik uzsisakineja pienuka
plius jeigu jus nusitraukinejat pamaitinusi, na tai ir negali ten to pienuko tiek but. Ir nereikia valandom traukt, traukit pagal sita schema 1-2 kartus per diena 
Imituoja vaiko augimo suolius
o siaip 20 min arba kai nustoja begt pienukas dar kokias 5 min pastimuliuoti. Bet istikruju, jeigu vaikutis zinda, kruti teisingai ima tai cia ir yra pats geriausias pientraukis
coliuke82 parašė:
Sveikos mamos.Vis seku jusu temuke.Esu visai zalia su maitinimu mp,nors auginu antra vaika.Pirmasis valge misinuka,o sita nusiteikiau savo pienuku auginti.Zodziu ma…
Sveikinu su tokiu stipriu noru ismaitinti vaikeli. Ar esate skaiciusi Vitkausko knyga? Ji ipustu daugiau pasitikejimo. Galiu persiusti nemokama el. versija.
Del pientraukio mano buvo pirmasis Avent rankinis, krutine buvo pilna pieno o as istraukdavau tik 40-60 ml max. Tai pats blogiausias pientraukis mano gyvenime :)) Bet visiem individualiai. Jei norit stimuliuotis, uzsikurti pasiziurekite profeisonaliu pientraukiu nuomos gal yra? Kokia medela harmony ar medela pump in style, kitokiu manau nelabai bus LT. Jei turit pinigu, nusipirkite elektrini dviguba, as rekomenduoju Spectra S1. Daug mamu cia turi jau, labai patenkintos, nes kaip ir man palengvino gyvenima, aisku jis kainuoja su visais antgaliais ir siuntimais apie 200 eur.
Pieno gausinimui geriausias nusitraukinejimo metodas su el dvigubu pientraukiu Viena karta ar 2 kartus dienoje: abi krutis 20 min trauki 10
poilsis 10 trauki 10 poilsis 10 trauki. (cia neziurekit kiek istraukiat, grynai stimuliacijos rezimas, pienas gaminsis daugiau po kokiu keliu dienu,.Taip imituojamas kudikio augimo suolis. Nakti jei imanoma tegul miega su speneliu burnoj, apgaudinekite , gruskite papi i burna, kad stimuliuotu. Labai svarbi ir psichologine puse!! Atsipalaiduokite, gerkite daug vandens!! Valgykite daug avizu , man asmeniskai jos labai padeda tikrai pieno daugeja, tu tikru kur 15
min reik virt.
Kitas dalykas nepratinkite prie buteliuko, palaukite, nepalikinketie vyrui, nuosirdziai sakau manau tai prisidejo stipriai kodel mano mazasis atsisake kruties nes nuo 2-3 men esu davus buteliuko. Ten pienas lengvai teka, jie protingi, paskui vargintis traukt is krutines nesinori. Geriau nutrauktam pienui sugirdyti naudokite MEDELA papildomo primaitinimo sistema, kur siaudeliai prisiklijuoja prie spenelio ir vaikas ne tik valgys is buteliuko bet tuo paciu stimuliuos jum pieno gamyba. Nerealus daiktas. O buteliukus kol kas i sali, jei nenorite rizikuoti kad visiskai atsisakys kruties
idomii parašė:
Sveikinu su tokiu stipriu noru ismaitinti vaikeli. Ar esate skaiciusi Vitkausko knyga? Ji ipustu daugiau pasitikejimo. Galiu persiusti nemokama el. versija.
Aciu,kazka reikes keisti
Sokolade parašė:
Jus nepergyvenkite manau viskas pas jus geraipienas gaminasi paklausos-pasiulos principu. Pasiskaitykite apie augimo suolius, gal leliukas kaip jus sako kabo/ta…
aciu
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai