amilla parašė:
Norejau paklausti visu nestukiu kaip daznai keliates nakti i toaleta?diena tai einu dazniau bet nakti kazkaip ismiegu,ar cia normalu![]()
![]()
Nesikeliu nakti
amilla parašė:
Norejau paklausti visu nestukiu kaip daznai keliates nakti i toaleta?diena tai einu dazniau bet nakti kazkaip ismiegu,ar cia normalu![]()
![]()
Nesikeliu nakti
Soly parašė:
As vakar buvau rauksles matavime, tai polkej gine ismatavo 3,5mm! Nors sake kad labai nepatogiai beibis guli. Dave siuntima i santariskes, tai ten gine jau ismatavo…
As ka tik pridaviau krauja niptui. Viskas bus mums gerai, as tuo isitikinusi
kalbejau su genetiku apie prisca, tai sake tyrimas nepakites nuo 1972 ar pan metu... ir juokinga ir graudu. Zodziu santariskes turejo lab. Niptui vietoje daryti, sake bandymas buvo labai nesekmingas, rezai netikslus, todel uzdare ta laboratorija ir toliau sekmingai siuncia nipta i vokietija
genetikas sake kol kas nebemeginsime patys daryti
Beja santariskese mam rauksle ismatavo 0,8 o antakalnyje 1,9. Tai vat ir suprask zmogau, ar cia technika ar zmogaus klaida matuojant ar uzrasant
Jurgele25 parašė:
Varau pas genetikus...rankos slapios..vidurius paleido is jaudulio....tikiuosi ateis i mano kiema ramybe pagaliau..arba ne....
Kodel taip jaudinates, pries tai kazkas blogai buvo?
amilla parašė:
![]()
atsiprasau uz klausima,bet rimtai Jus galvojat ar tai normalu? aisku normalu,jei nenori tai ir neini
Karoliukas91 parašė:
Kokoso aliejus
Sezamų aliejus
Dijagaja parašė:
Sveikos būsimos mamytės! Turiu klausimą, stipriai persalau nežinau kaip gydytis, čia uk viską gydo pracetamoliu o aš jam alergiška. Gal turit kokiu patarimų apart a…
Pasidarykit misini medus, citrinos ir imbieras, darykites arbatas ir daug, daug, daug gerkit.
Kadangi tai pirmas musu busimas vaikelis,esu nebe18 o 34metu,turejau per 4metus 5persileidimus ir 2 ektopinius nestumus(dvi operacijas).tai pergyvenu ir bijau kad sikart butu viskas gerai nes abu su vyru daug iskentejom noredami susilaukti vaikiuko,tai sitas nestumas mums kaip stebuklas,o gyvenu ne Lietuvoje,o Anglijoje nera ko pasiklausti taip daznai ar nulekt pas daktarus kada sugalvoju,todel ir prisijungiu i sita foruma kad su kitu patirtimi galeciau nusiraminti siek tiek ir nepergyventi :)cia atsakymas "Violetukas"
amilla parašė:
Kadangi tai pirmas musu busimas vaikelis,esu nebe18 o 34metu,turejau per 4metus 5persileidimus ir 2 ektopinius nestumus(dvi operacijas).tai pergyvenu ir bijau kad s…
tikekit savo stebukliuku,daugiau teigiamu minciu ir saviitagos,kad viskas yra ir bus gerai
Pas mane nestumas nors ir antras,bet jaudulys yra, tai manau normalu,mes rupinames savo stebuklu esanciu po sirdele
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai