Rozeroze parašė:
Mano padkutines geguzes 31 buvo. Ciklas 28d. O siandien jau liepos 9.. Darau ir as testus nnieko tusti. O pilvas kietas kaip akmuo ir tempia
Na kaip jums daretes testa ka rodo?
Rozeroze parašė:
Mano padkutines geguzes 31 buvo. Ciklas 28d. O siandien jau liepos 9.. Darau ir as testus nnieko tusti. O pilvas kietas kaip akmuo ir tempia
Na kaip jums daretes testa ka rodo?
Varliuke8 parašė:
Sveikos, nesaugius lytinius santykius turėjau 10 dienos naktį, ovuliacijos diena pagal programėlę rodo 13d. Kaip manot, ar realu būtų pastoti?
Zinoma!
Vasarosgelele parašė:
Zinoma!
Na bet ne kokia 22h vakaro, o tiesiog po vidurnakčio buvo gal kokia 2h nakties 10diena
Todėl ir klausiu, nes jeigu spermatozoidai išgyvena 3 paras o ovuliacija vyksta dabar tai gal jau nebėra nieko užsilikęs mano organizme. Tai įdomu ar pastosiu, nors labai norim vaikelio, tik deja vyras dabar išvykęs.
Todėl galvoju gal visgi pasiseks šį ciklą dar pastoti.👼🏻
Varliuke8 parašė:
Na bet ne kokia 22h vakaro, o tiesiog po vidurnakčio buvo gal kokia 2h nakties 10dienaTodėl ir klausiu, nes jeigu spermatozoidai išgyvena 3 paras o ovuliacija v…
Jeigu sprendžiat kada vyksta ovuliacija tik iš programėlės, tai ja išvis nelabai vertėtų pasitikėti, nes tai tik spėlionės. Galbūt jums ovuliacija vyko/vyksta visai kitu laiku.
Agrastėlis parašė:
Jeigu sprendžiat kada vyksta ovuliacija tik iš programėlės, tai ja išvis nelabai vertėtų pasitikėti, nes tai tik spėlionės. Galbūt jums ovuliacija vyko/vyksta visai…
Taip, tik pagal programele
aciu labai
Amele parašė:
Sveikos, matot čia 1 ar 2 brūkšnelis? 🤔
3
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai