Armeta parašė:
kodel sakot nemaisyti?
Todel,kad vaiko organizmui sunku priprasti,kai jie pastoviai kaitaliojami.
O ir koks tikslas juos pastoviai maisyti? Reikia apsistoti ties vienu,kuris vaikui tinka
Armeta parašė:
kodel sakot nemaisyti?
O ir koks tikslas juos pastoviai maisyti? Reikia apsistoti ties vienu,kuris vaikui tinka
crema_fina parašė:
O ir koks tikslas juos pastoviai maisyti? Reikia apsistoti ties vienu,kuris vaikui…
tai mes dar ir ieskom kuris tinka
neatspesi juk nepamegines
Armeta parašė:
kodel sakot nemaisyti?
Negalima, nes tie misinukai savo sudetimi kazkiek skiriasi ir vaiko organizmui prisitaikyti prie misinuko reikia minimum 1-2 savaiciu, o kai maisote zarnynas vis gauna nauja misineli ir niekaip negali prisitaikyti dirbti ramiai, kitaip tariant naujas misinukas kudikiui yra naujas maistas, o naujas maistas organizmui yra sokas. Misinuka reikia pasirinkti viena ir juo maitinti, taip vaikas gaus tinkama kieki vitaminu, ir medziagu, ir jo pilvukas dirbs normaliai be nuolatinio streso, kitu atveju gali jei ne dabar tai veliau kilti problemu su skranduku ir viduriukais. Galite ir gydytojos paklausti tikrai pasakys, kad reikia issirinkti ir valgyti vienos rusies misinuka, ne tik kad vienos firmos, bet ir vienos rusies, jei valgot koki aptamil 1, tai aptamil 1 iki tol kol reiks pereiti prie aptamil 2, jei koki kita misinuka, irgi atitinkamai.
drugelis27 parašė:
Kaip jusu vaukeliai valgo is buteliuku?:-)ar graziai mano tai apipila daugiau nei isgere...apklota visa burnyte palutemis![]()
jei apsipila, tai gal zinduko tekme per didele?
Juditel3 parašė:
tai mes dar ir ieskom kuris tinkaneatspesi juk nepamegines
![]()
Na is jusu paminetu supratau, kad kiek ragavot tiek tiko, tai jeigu jau pirmasis variantas tiko, tai ir keisti nereikejo. Ar misinukas tinka ar ne parodo vaiko pilvelio darbas - kakoja normaliai, per stipriai neatpylineja ir pan.
Juditel3 parašė:
tai mes dar ir ieskom kuris tinkaneatspesi juk nepamegines
![]()
siaip misineli reiktu bent pora savaiciu pavartoti,kad suprasti tinka jis ar ne....
crema_fina parašė:
siaip misineli reiktu bent pora savaiciu pavartoti,kad suprasti tinka jis ar ne....![]()
crema_fina parašė:
siaip misineli reiktu bent pora savaiciu pavartoti,kad suprasti tinka jis ar ne....![]()
Tai duodu aptamil comforta tai man iskarto pradejo vaikas viduriot,nejaugi man dabar kankint vaika.o pqprastas aptamilas matosi netinka.jisai visas kratasi kai gere...tai tutteli nupirkom ziuresim
Pas mus vel bedos, gal mamukai patars - naudojom is pradziu aptamil primatli - pradejo nekakot ir bedos su pilvuku, gydytoja liepe pakeisti i frisco Comfort - gerem sunkiai, nes jis labai tirstas viskas buvo gerai, kakojo geltonai, paskui pasidare taip, kad pradejo kakot zaliai, nusprendem pabandyti aptamil comfort (lygiai toks pats, tik veiklioji medziaga kita), vis tiek kakoja zaliai kartais ir skysciau... dabar vel griztam prie frisco (kakoja vis dar zaliai) ir dabar dar kokia trecia diena suvalgo duok D 60 kas tris valandas.. aptamil naktimis ir dienomis sukapodavo po 120-150 ml.. ka daryt?
drugelis27 parašė:
Mamytes ar duodat arbateliu vaikams mano amziaus
As nuo savaites daviau hipp arbateles, kur nuo savaites
drugelis27 parašė:
Tai duodu aptamil comforta tai man iskarto pradejo vaikas viduriot,nejaugi man dabar kankint vaika.o pqprastas aptamilas matosi netinka.jisai visas kratasi kai gere…
Taai va lauksiu tezultatu davem tutteli ziuresim reakcijos...del to kad nuo aptamil comfort vidurioja,ir snd zaliai net padare!!!!
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai