buteryte parašė:
Camile, kol kas tik Sagatiene, sake duos siuntima tada ir vaziuoti konsultuotis jau link termino arciau kai bus![]()
va va butent
o as kadangi su pirmu daznai guledavau ligoninese tai praktiskai visus gydytojus zinojau klp
buteryte parašė:
Camile, kol kas tik Sagatiene, sake duos siuntima tada ir vaziuoti konsultuotis jau link termino arciau kai bus![]()
va va butent
o as kadangi su pirmu daznai guledavau ligoninese tai praktiskai visus gydytojus zinojau klp
paprasta28 parašė:
o jetau ka grazuolis
dabar labai grazus palikes buvo kudliukas
buteryte parašė:
o tai jei tau ir cezaris kodel tu negali pati rinktis kur ji atliks? nes man yra tikimybe kad cezaris, tai Sagatiene sake issirink pas ka nori operuotis ir tada du…
man cp klp dare vedejas Janusas
esu labai patenkinta
Camile parašė:
visur yra visokiu komplikaciju, bet va kaip ir mano gydytoja kur pas ja gimdziau Klaipedoje ir dabar vaziavau konsultuotis, tai sake, kad mano gimdymas buvo labai s…
aš apie KLP tiek daug gero pasakyti negaliu... pirma pagimdžius po gimdymo del auksinio stafilokoko praleidom ligoninej 10paru, 3paras gulejom pogimdyviniam kitas 7paras neišnešiotuku skyriui... pamainu daug praejo personalo bet ne viena man neparode kaip nuprausti vaikui užpakali kriauklej... prašiau... maitinimo klausimais atsakymas buvo vienas neturi pieno, ir visai nesvarbu ko klausiu ar tai kaip paduoti kruti kad nenugraužtu ar tai ka daryti kai nuo pieno pertekliaus guzai metasi... vystyklu pasitiesti ant vystymo stalo keičiant pampi gavau per 10paru tik 3vnt o vaikas labai dažnai padarydavo man po staigmenele keičiant tai kaku tai sysiu... vaikui vis buvo kišamas mišinukas, nes joms atrode kad jis alkanas o kad aš sakiau kad jam pilva skauda niekas negirdejo...
antra pagimdžius istorija panaši verkiau kaip norejau jau namo nes jaučiausi ne žmogum ko klausiu to negaunu... personalas vis turejo kur kas rimtesniu ligoniu todel aš su vaiku turiu jiems netrukdyti su savo kvailais klausimais... antra gimdant gimdykloj akušeres pamaina keite o aš šaukiau kad gimdau o jos nei viena neturejo laiko sureaguoti... kai jau sureagavo tada kol akušere prištines apsimove vaiko galva jau buvo išlindus, vaikas pats išsispyre lauk, stumti antro vaiko ne karto neteko jis pats išlindo lauk...
tiek po pirmo tiek po antro nors ir plyšimu buvo labai mažai siunant nuskausminti nesivargino, sedet abu pagimdžius galejau iš kart. pirma gimdant ginekologes nebuvo gimdykloj ji tuo tarpu su kita gimdyve buvo užsiemus (kita gimdyve buvo mano kolege iš darbo kaip veliau paaiškejo ji sumokejo ginekologei i kišene kad gautu priežiura) o aš palikta akušeres valiai... net naujagimiu medikai atejo apžiureti vaiko tik po geru triju val. kaip akušere mane susiuvo ginekologe nežiurejo nei iš kat po siuvimo nei išleidžiant namo. po antro gimdymo išleidžiant namo ginekologe atejo paaiškino kas mano gimdyme buvo blogai kodel skatintas ir kad laiku speta bet manes nepaklause ar neturiu jokiu nusiskundimu ir t.t.
aišku jei labai sunkus mano gimdymai butu gal butu žiureja labiau bet taip kaip žiurejo tai manau ir telšiai sugebetu o po gimdymo personalas gal rastu laiko atsakytu i iškilusisu klausimus ir t.t. aš i Klp važiuosiu gimdyti tik tokiu atveju jei neštumo gale kils kokiu nors komplikaciju jei viskas gerai i Tešius mausiu. o i kišene nedaviau ne vienam medikui per pirmus gimdymus o ir per ši duosiu tik tuo atveju jei matysiu kad kas nors vyksta ne taip kaip buretu buti. o jai gimdyti su patepimais i mediku kišenes manau visose ligoninese gautumet priežiura tokia kokios ir pačios norit (kalbu tik apie naturalisu gimdymus apie CP nekalbu man tai jau rimta operacija).
mano patirtis tokia mano asmenine nuomone ir t.t. ne vienos atkalbeti nuo klp ligonines nenoriu ir ne vienai nereklamuoju telšiu pati ten nesu dar buvus nežinau kaip kalbesiu jei ten pabuvosiu
buteryte parašė:
nu blemba camile, vel sumakalavi man viskajau buvau nusprendus
![]()
man antars sedejo iki 35sav ir irgi jau aiškino kad reiks operuoti bet spejo vaikinukas apsiversti, o tau dar tik 30sav dar šansu daug kad apsivers taip kaip reikia
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai