karina999 parašė:
Nėštumo pradžioje tėvas turi priduoti kraują ir patikrina, ar Rh+ ar Rh-. Spėlionių būdu nieko nedaro. Jeigu abu tėvai Rh-, tikrai jokių imunoglobulinų neleidžia. I…
Man ir po vaistų suleidimo su kitu neštumu rado 😁
karina999 parašė:
Nėštumo pradžioje tėvas turi priduoti kraują ir patikrina, ar Rh+ ar Rh-. Spėlionių būdu nieko nedaro. Jeigu abu tėvai Rh-, tikrai jokių imunoglobulinų neleidžia. I…
vigute parašė:
Sveikos
jungiuosi prie jusu. Man rado antikuniu pries 3 savaites buvo 1:4, šią savaite jau 1:16. Liepe kartoti tyrima dar po 3 savaiciu. Sakykit, kurios jau pagimde su skatinimu, ar sveiki vaikuciai buvo?
Svajoniukas parašė:
Sveikosjungiuosi prie jusu. Man rado antikuniu pries 3 savaites buvo 1:4, šią savaite jau 1:16. Liepe kartoti tyrima dar po 3 savaiciu. Sakykit, kurios jau pagi…
Aš gimdziau ir turejau antikūnus
Žiogas parašė:
Aš gimdziau ir turejau antikūnus
Kiek buvo antikunu, kuria savaite gimdet ir ar pati? Ar cp dare?
Svajoniukas parašė:
Kiek buvo antikunu, kuria savaite gimdet ir ar pati? Ar cp dare?
I pm rasykite🙏 buvo lyg 1;2 gimdziau 32savaite pati
vigute parašė:
1:4 santykis gimdžiau pati 38 savaičių niekas neskatino anksčiau laukė kol prasidės natūralei.
Taip, su tokiu kiekiu gimdo pacios, kai ateina laikas
neziniukas2020 parašė:
Sveikos, jei mano - o vyro + labai blogai? skaiciau internete, tai informacija tikrai negrazi.. labai pergyvenu nes tai pirmasis mano nestumas..
Pas jus rezus nesuderinamumas. Tikėtina, kad rezus antikūnius tirs 12 sav ir 27 sav. Neradus antikūnių, 28-32 savaitę jums suleis anti D imunoglobuliną. Taip pat ir po gimdymo.
neziniukas2020 parašė:
Sveikos, jei mano - o vyro + labai blogai? skaiciau internete, tai informacija tikrai negrazi.. labai pergyvenu nes tai pirmasis mano nestumas..
Ne, nėra labai blogai. Dažniausiai nekyla jokių problemų.
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai