Svaja1234 parašė:
Ne tik ne ji, brolienė būtų netekus vaikelio jai ne aš tai ji man smigus akyse kaip gydytoja
Nezinau, man jos prieziura superine... ne tik nestumo metu bet ir gimdymo ir po jo 😌
Palangos g. 1, MarijampolėSvaja1234 parašė:
Ne tik ne ji, brolienė būtų netekus vaikelio jai ne aš tai ji man smigus akyse kaip gydytoja
Nezinau, man jos prieziura superine... ne tik nestumo metu bet ir gimdymo ir po jo 😌
Svaja1234 parašė:
Sveikos mamos, po Birželio 10d turiu turėt savo ginę nes šiuo metu lankausi kitur, patarkit gera ginekologę? Valiukienė žinau, bet ją sunku pagaut, kokia gal dar at…
Man tai Leskauskas, Kuraitienė arba tas ukrainietis.🙂
Čina parašė:
Aš anksčiau rašiau apie palatą ir dar foto kėliau. Vyras liko, tai mokėjom. Esu taip pat iš Vilkavuškio, tad lankiausi pas Tumiene tiek Vilkaviškį, tiek Marijampolė…
Aš irgi mokėjau už palatą, nes vyras liko.
Aš lankiausi ir vis dar lankausi pas Švarcienę, nuostabi daktarė.
Bubukas parašė:
Man tai Leskauskas, Kuraitienė arba tas ukrainietis.🙂
Kokia to ukrainiečio pavardė?
ŠurumBurum_ parašė:
Kokia to ukrainiečio pavardė?
Volodymyr Chumak, jis mane syki israsinejo nes liepe mano gyd… bet sake jis kompetencijos tam neturi… tai nuskambejo baisiai 😆
Vel_mama parašė:
Volodymyr Chumak, jis mane syki israsinejo nes liepe mano gyd… bet sake jis kompetencijos tam neturi… tai nuskambejo baisiai 😆
Ačiū. Šiaip nieko blogo tikrai negaliu pasakyti. Bet irgi susidarė įspūdis, kad jis namo nieko nepaleidžia 😁 Teko truputį pagulėti, tai palatos draugės nepaleido, nors jau puikiai jautėsi, manęs po kelių dienų irgi. Galvoju, gal žmogus apsidraust nori, reputaciją savo saugo? Nes vis mėgsta sakyti: nu dar šiandien pažiūrim, jei viskas gerai, tai rytoj... 😁
Bubukas parašė:
Aš irgi mokėjau už palatą, nes vyras liko.
Aš lankiausi ir vis dar lankausi pas Švarcienę, nuostabi daktarė.
O kaip sekėsi gimdyti?:))
ŠurumBurum_ parašė:
Ačiū. Šiaip nieko blogo tikrai negaliu pasakyti. Bet irgi susidarė įspūdis, kad jis namo nieko nepaleidžia 😁 Teko truputį pagulėti, tai palatos draugės nepaleido, …
Ne ne nepaleidzia... nors buvo sutarta kad i darba (pirmadieniui) paleis sekmadieni, tai issisukinejo.. ir lyg tycia po gimdymo jau buvo 4 para ir paleist nenorejo 😆, vaikui viskas ok, nes ji isleido gyd namo, man ir viskas ok, sake galesiu eit.. o atejo jis ir sako ne ne, kai bus gydytojas tada galesi ir eit. Sakau o tai jus iskeisti negalit? Sako mano per maza kompetencija.. nu pypiec galvoju 🤣. Paskui sesele jam sako, gi viskas moteriai gerai... tai israse po ilgo pokalbio 🤭. Bet seip sakau 4 kartus pas ji papuoliau tai visus kartus ir paleist nenorejo 😂. Gal kaip gyd ir geras, nes kaip zmogus tai tikrai... bet bijosi jis 🙈.
22 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai