Čina parašė:
O kaip sekėsi gimdyti?:))
Pirmas gimdymas tikrai lengvesnis buvo.
Bet šeip viskas labai gerai, nes papuolė ginekologė kurios norėjau, o ir šeip visas personalas labai fainas, rūpestingas dirbo.
Palangos g. 1, MarijampolėČina parašė:
O kaip sekėsi gimdyti?:))
Pirmas gimdymas tikrai lengvesnis buvo.
Bet šeip viskas labai gerai, nes papuolė ginekologė kurios norėjau, o ir šeip visas personalas labai fainas, rūpestingas dirbo.
Bubukas parašė:
Pirmas gimdymas tikrai lengvesnis buvo.Bet šeip viskas labai gerai, nes papuolė ginekologė kurios norėjau, o ir šeip visas personalas labai fainas, rūpestingas…
Man antras irgi sunkiau.. 🫣😅 o skyriumi esu labai patenkinta. Dar kartais noriu sugrįšti (ne gimdyti, bet tiesiog pabūti)😀😀
Vel_mama parašė:
Ne ne nepaleidzia... nors buvo sutarta kad i darba (pirmadieniui) paleis sekmadieni, tai issisukinejo.. ir lyg tycia po gimdymo jau buvo 4 para ir paleist nenorejo …
Nu jo, apsidrausti matyt, nori. Gal ir gerai 🙂
Šiaip esu maloniai nustebusi, nėštumo priežiūra ligoninėje. Tikrai atsakingai žiūri, neskuba leisti namo. Kaip kitur - tai jei nieko labai rimto, tai para dvi ir drožk namo. Čia truputį palaiko, pastebi.
Net į mažytį nėštumą atsakingai žiūri. Palatos draugė buvo paguldyta su 8sav nėštumu. Kitoj ligoninėj, sakytų: ko čia atvažiavai. Arba bent jau tikrai neguldytų. O čia rimtai pažiūrėta. Tai kažkaip gerą įspūdį paliko, tikrai 🙂
Čina parašė:
Man antras irgi sunkiau.. 🫣😅 o skyriumi esu labai patenkinta. Dar kartais noriu sugrįšti (ne gimdyti, bet tiesiog pabūti)😀😀
Jūs tik ant manęs nepykit, bet palinkėsiu dar to trečio atvažiuoti 😆🥰
Pamenu, pati nostalgiškai pravažiuodavau pro gimdymo namus. Nuostabūs atsiminimai, bet ir kažkokia trauka likus 🙈 Dabar jau kai laukiuosi, jaučiu, kad paskutinis. Reikia pasimėgauti dar šįsyk... 🙂
Svaja1234 parašė:
Skaitau jūsų atsiliepimus ir pačiai noras atsirado čia gimdyt😆 ir žinosiu kad galiu važiuot drąsiai pas juos į prijemima jai jausiu kažką negero, nes Kaune tai vis …
Brr, net nupurto nuo tokio požiūrio, bet tikrai daug kur taip elgiasi.. Tai čia tikrai ne 👍
ŠurumBurum_ parašė:
Brr, net nupurto nuo tokio požiūrio, bet tikrai daug kur taip elgiasi.. Tai čia tikrai ne 👍
Dabar beliko ginekologe rasti gera ir tada tikrai ramiai galėsiu lauktis😄
Svaja1234 parašė:
Dabar beliko ginekologe rasti gera ir tada tikrai ramiai galėsiu lauktis😄
Nedaug tos patirties turiu, bet ligoninėje daugiausiai teko su Kuraitiene bendrauti. Švelni, rūpestinga, labai išsamiai viską pakomentavo, davė rekomendacijų. Kantriai išklausė visas bėdavones mano 😆 Labai lengva su ja bendrauti, nesijaučia jokios įtampos. Aš kol kas ne Marijampolėje prisirašius, dar likę nuo seniau kitam mieste. Bet čia tai tik ją rinkčiausi 😊
ŠurumBurum_ parašė:
Jūs tik ant manęs nepykit, bet palinkėsiu dar to trečio atvažiuoti 😆🥰
Pamenu, pati nostalgiškai pravažiuodavau pro gimdymo namus. Nuostabūs atsiminimai,…
Na gal, kada nors..... 🥹
Svaja1234 parašė:
Skaitau jūsų atsiliepimus ir pačiai noras atsirado čia gimdyt😆 ir žinosiu kad galiu važiuot drąsiai pas juos į prijemima jai jausiu kažką negero, nes Kaune tai vis …
Man skaudėjo šonus baisiai, nuo 30sav. Tai laikė per naktį, kartu ir vyras buvo. Darė tyrimus, bet nieko nerado. Ir taip kokius 2-3kart važiavau ir vis viską ką galėjo tikrino..
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai