excult parašė:
Dovydukas nemano,kad jau laikas nustoti![]()
tai va, kad jam jau kuri laika nedaviau dienom... o dabar, sia tau liga... ir nekazin ka valgo, tai tenka duoti mp...
excult parašė:
Dovydukas nemano,kad jau laikas nustoti![]()
tai va, kad jam jau kuri laika nedaviau dienom... o dabar, sia tau liga... ir nekazin ka valgo, tai tenka duoti mp...
Tuske9 parašė:
Labas vakaras, norėčiau ir aš prisidėti prie jūsų grupės, kadangi dar gandriuko atvykimo dar vis laukiam, tai gal turėsit kokių gerų patarimų mums...![]()
Sveika prisijungusi
Papasakok truputėlį daugiau apie save
Planuojam leliuką jau 5mėn, bet nieko nesigauna.... Šiaip nesisaugojom visus 2 metus ir vis tiek nieko... Aplink draugės su pilvukais, o mums kaip nesigauna, taip nesigauna.... Gydausi Motina ir vaikas klinikoj.... Bet kažkaip labai didelio pasitikėjimo mat ten nekelia. Draugui darė spermos tyrimą, teigė, kad viskas gerai, tačiau vakar buvau Marijampolėj pas ginekologę, tikėjausi kad pasakys jog kažkas viduje yra nes geriu clostibegyt ir duphaston, bet dėje vėl nieko.... O pas draugą pasirodo ir nieko gero....
Tuske9 parašė:
Planuojam leliuką jau 5mėn, bet nieko nesigauna.... Šiaip nesisaugojom visus 2 metus ir vis tiek nieko... Aplink draugės su pilvukais, o mums kaip nesigauna, taip nesigauna.... Gydausi Motina ir vaikas klinikoj.... Bet kažkaip labai didelio pasitikėjimo mat ten nekelia. Draugui darė spermos tyrimą, teigė, kad viskas gerai, tačiau vakar buvau Marijampolėj pas ginekologę, tikėjausi kad pasakys jog kažkas viduje yra nes geriu clostibegyt ir duphaston, bet dėje vėl nieko.... O pas draugą pasirodo ir nieko gero....
O tu pačioj Marijampolėje gyveni ar kur tolėliau?
Tuske9 parašė:
mano sesuo 2 metus bande pastoti ir pastojo bet pirmas pastojimas buvo nesekmingas
po beveik pusmecio pastojo pfu pfu pfu kolkas viskas gerai
daktarai taippat nieko nerado - tipo rizika del kraujo grupiu nes as su sese minusas o vyrai pliusai - ale antras pastojimas labai sunkus
Skavarubija_papiktinta parašė:
mano sesuo 2 metus bande pastoti ir pastojo bet pirmas pastojimas buvo nesekmingaspo beveik pusmecio pastojo pfu pfu pfu kolkas viskas gerai
![]()
daktarai taippat nieko nerado - tipo rizika del kraujo grupiu nes as su sese minusas o vyrai pliusai - ale antras pastojimas labai sunkus
pas mus abu pliusai... tiesiog gal niekur iki galo nepažiūri.... vis liepia gert vaistus ir atvžiuot po kelių mėnesių... galvoju Marijampolėj susitasti kokia gerą ginekologę, gal ką patart turit? tiesiog būtų idomu, kad pastebėtų ar iš viso pas mane ovuliacija būna....
Tuske9 parašė:
Labas vakaras, norėčiau ir aš prisidėti prie jūsų grupės, kadangi dar gandriuko atvykimo dar vis laukiam, tai gal turėsit kokių gerų patarimų mums...![]()
sveika prisijungus, na man panasiai buvo, pazek savo asmeninese zinutese
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai