Jolla parašė:
Ačiū, Broruže, už receptuką...
Tuoj baigs kepti kepsniai orkaitėje ir bus eilė meduoliams...Lekiu maišyti tešlą...
skanaus
Jolla parašė:
Ačiū, Broruže, už receptuką...
Tuoj baigs kepti kepsniai orkaitėje ir bus eilė meduoliams...Lekiu maišyti tešlą...
skanaus
ryži
cha cha cha
ne Indre,nesilaikau dietos
man pms..tai visko noriu
šnd valgiau karštų sumuštinių ;) o ir Zarina skaniai juos valgo
ba dėl lašišos...nu pz...kai skaniai...manasis nevalgo...tėvai irgi..nesuprantu
juk toks skonis...dar orkaitėj..su daržovėmis..niam niam
aga mergaites pradejot sneket apie maistuka ir skrandis pradejo marsa grot,esam dar be vakarienes,laukiu kol mano brangusis kazka padarys.indre dekui uz info ,net nezinojau kad todel mums ta lasisa tokia sausa,kad saldyta,va kur beda...na o mes ta sriubyte gaminam taip;nusiperkam saldytos lasisos rinkini,ten kur yra su galvom,isverdam,paskui isrenkam asakeles,dedam ryziu,zuvies prieskoniu,morku,krapu,kartais ka randu saldytuve ta sudedu ir ant galo pagardinu grietinele.tokia sriubyte duodavau savo 7menesiu vaikuciam.o ta kur valgei sriubyte karcemoje,gal matei is kokiu indigriantu susideda?
dezire222 parašė:
ryži![]()
cha cha cha![]()
![]()
ne Indre,nesilaikau dietosman pms..tai visko noriu
![]()
šnd valgiau karštų sumuštinių ;) o ir Zarina skaniai juos valgo![]()
ba dėl lašišos...nu pz...kai skaniai...manasis nevalgo...tėvai irgi..nesuprantu
![]()
juk toks skonis...dar orkaitėj..su daržovėmis..niam niam![]()
Tai ir gerai, mano akiai tau ir nereik tos dietos
Fainiai kai vaikui gali duot ka pats valgai, nereik tu kosiu virt atskirai
Siaip man lasisa rukyta arba sudyta yra zymiai skaniau, nei kepta, beta va maniskis visa laik jos praso ir akcija Prismoj buvo, tai prisipirkau tiek, kad nebzinau kaip cia dabar ja ir beprakist
o
Indree parašė:
saldyta lasisa man irgi visad sausa gaunasi, o sviezia jau kitaipreikia jos neperkept, as tai pabarstau prieskoniais kepu is vienos puses 3 minutes, is kitos 3 ir saunu i ikaitinta orkaite ir ten dar pakepu apie 5 min, dar padarau anciuviu padaziuka, tai labai skaniai buna
![]()
o kaip sriuba verdi lasisos? labai skani lasisos sriuba Karciamoj , va kad tokia eitu pasidaryt namuos tai butu nerealu![]()
ir kaip gamini ta anciuvini padaza?
sandradan parašė:
aga mergaites pradejot sneket apie maistuka ir skrandis pradejo marsa grot,esam dar be vakarienes,laukiu kol mano brangusis kazka padarys.indre dekui uz info ,net nezinojau kad todel mums ta lasisa tokia sausa,kad saldyta,va kur beda...na o mes ta sriubyte gaminam taip;nusiperkam saldytos lasisos rinkini,ten kur yra su galvom,isverdam,paskui isrenkam asakeles,dedam ryziu,zuvies prieskoniu,morku,krapu,kartais ka randu saldytuve ta sudedu ir ant galo pagardinu grietinele.tokia sriubyte duodavau savo 7menesiu vaikuciam.o ta kur valgei sriubyte karcemoje,gal matei is kokiu indigriantu susideda?
ner uz ka
tai va tame ir reikalas kad nezinau visu produktu kas ten dedasi
ten daug visokiu darzoviu deda, tarp ju lygtai ir pomidoras yra ir ji ne su ryziais, o su bulvemis. Bandysiu virt po savaitgalio, tai papsakosiu ar panasiai kasnors gavosi
sandradan parašė:
oir kaip gamini ta anciuvini padaza?
grustuvelyje sutrinu rozmarino lapelius, paskui sutrinu kelis anciuvius iki vientisos mases, dedu pipiru, cesnako traiskyto ir pilu ant lasisos
tik daug to padazo nereikia, nes jis tokios intensyvaus skonio yra, tai daug neskanu butu
ir mes tokia lasisa valgom su brokoliais, kuriuos isvirus irgi apipilu tuo padaziuku
sandradan parašė:
mmm idomu kaip ten gaminasi,kazkada ziurejau nete va tokiu sriubu receptu,bet kazko idomaus neradau,neuzkliuvo man.indrute kai gaminsi butinai parasyk kaip gavosi,tada savo receptuku gausi dalintis mums cia;)))
OK
bet jeigu as tylesiu ir nieko nesakysiu, reiskias nepavyko
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai