Laukianti mažiuko parašė:
Rimtai? Kur čia? irgi namie kasnors prekiauja?![]()
tiksliai nezinau, bet jei reikia galiu pasidomet kur prekiauja.
Laukianti mažiuko parašė:
Rimtai? Kur čia? irgi namie kasnors prekiauja?![]()
ercola parašė:
esme kad as noriu gyvai apziuret pravaziuot su vezimeliu, nenoriu tokiu dalyku internetu irpirkti, neapziurejus![]()
aaa, na mes jau buvom apciupineje ta vezima, tai tik uzsisakyt bereikejo
jasmontaite parašė:
Nu bučiau dėkinga jei pasidomėtumėt
pakeliui man į kaimą važiuojat gal užlekčiau pasižvalgyti
IevaDrun parašė:
aaa, na mes jau buvom apciupineje ta vezima, tai tik uzsisakyt bereikejo![]()
na tai tada jo suprantu
ercola parašė:
esme kad as noriu gyvai apziuret pravaziuot su vezimeliu, nenoriu tokiu dalyku internetu irpirkti, neapziurejus![]()
Labas siaip galite paziureti ir komisiukuose, naftininku gatveje
Sveikos mamytes esu naujoke cia vis norisi prisijunktii prie jusu dziauksmeliuu ir paplepeti..:)) Iskilo klausimelis ar kai laukiates vartojate kokius vitaminus,kalci? Esu nepilnai 4men ir vis gydytoju klausineju ar nereikia gerti kokiu vitaminu jie tvirtina jog ne, atseit valgykite visaverti,naturalu maista ir vitaminu mikroelementu pakanka.. Bet si ryta taip sutrauke koja meslungis kad is skausmo nezinojau kur detis tai mastau ar tikrai netruksta organizmui vitaminu,kalcio,magnio... :/ Pirmadieni einu pas gine paklausiu dar karta, ziuresiu ka pasakys,idomu jusu nuomone aciu.
Deimut parašė:
Sveikos mamytes esu naujoke cia vis norisi prisijunktii prie jusu dziauksmeliuu ir paplepeti..:)) Iskilo klausimelis ar kai laukiates vartojate kokius vitaminus,kal…
Seip gydytojai nerekomenduoja jei geras kraujas, as asmeniskai turiu vitaminu ir kas antra ar trecia diena isgeriu, nes kasko pradejau maziau valgyti. O jeigu maitiniesi gerai manau pakanka is maisto, bet jeigu meslungi traukia daznai gyd israso magnio pagerti, tai kai eisi pirmad. pasakyk kaip kas yra,ir matysi ka jinai sako
Beja sveika prisijungusi
ercola parašė:
Seip gydytojai nerekomenduoja jei geras kraujas, as asmeniskai turiu vitaminu ir kas antra ar trecia diena isgeriu, nes kasko pradejau maziau valgyti. O jeigu maiti…
Mama vis sako gerti kalcio (aceit nieko blogo ji geri ir tik i nauda man ir vaikeliui) bet nzn gydytojai to neliepia tai nezinau ar gerti ar ne, pas mane kalcis su vitaminu D3 ir galvoju ar nepakenksiu jo gerdama, gal man jo visiai netruksta.. O pirmad po gyd, parasysiu paziuresiu ka sakys, nors meslungi sutrauke tik viena diena daugiau netrauke bet ta koja kokias 3dienass skaudejo, labai jautri buvo isitempe raumenys.. Nors skaitinejau jai trauke tai ateity vel gali sutraukti.. Na ziuresiu ka sakys gydytoja, bet jie visi pries vitaminus ir nerekomenduoja ju gerti.. Bet ziema dabar sunkiai gauti pakankamai vitaminu..
Deimut parašė:
Mama vis sako gerti kalcio (aceit nieko blogo ji geri ir tik i nauda man ir vaikeliui) bet nzn gydytojai to neliepia tai nezinau ar gerti ar ne, pas mane kalcis su …
Man kalcio kaip tik liepe gerti daktare, nes sake jo pakankamai negaunama. Ir kai jy vartojau jokiu melsungiu nebeturejau
galite jy gerti tikrai nepakenksite
Deimut parašė:
Mama vis sako gerti kalcio (aceit nieko blogo ji geri ir tik i nauda man ir vaikeliui) bet nzn gydytojai to neliepia tai nezinau ar gerti ar ne, pas mane kalcis su …
Man gyd liepe folio rugsti gert su vitaminu D bet cia iki 12sav. O mama patare daug varskes surio valgyti ir bus to kalcio
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai