Evighet parašė:
Noriu torto/pyrago, bet esu žiauriai žiopla saldumynų gamyboje, gal turite parekomenduoti kažką ką net vaikas sugebėtų pagaminti? 😂
Superinis skonis! Darius ir su konc.persikais. kadangi db svieziu braskiu ,ir skaniu,sunkiau gauti.

Evighet parašė:
Noriu torto/pyrago, bet esu žiauriai žiopla saldumynų gamyboje, gal turite parekomenduoti kažką ką net vaikas sugebėtų pagaminti? 😂
Superinis skonis! Darius ir su konc.persikais. kadangi db svieziu braskiu ,ir skaniu,sunkiau gauti.

rožine parašė:
Kaip moliūgo pyragą kepėt?![]()
300 gr moliūgo
270 gr miltų
150 gr nerafinuoto cukranendrių cukraus
4 kiaušiniai
35 gr medaus
30 gr kukurūzų krakmolo
200 ml alyvuogių aliejaus
1 pakelio kepimo miltelių
2 v.š. smulkiai maltų migdolų
1 vanilės ankšties
1. Į dubenį supilti miltus, kukurūzų krakmolą ir kep. miltelius.Išmaišyti. Suberti cukrų, maišant supilti aliejų.
2. Supilti medų, migdolus, išmaišyti. Įmušti po vieną kiaušinius.
3. Įdėti smulkiai tarkuotą moliūgą ir vanilės grūdelius Išmaišyti.
4. Gautą tešlą supilti į kekso formą (išteptą sviestu ir pabarstytą miltais). Kepti 160°C temperatūroje apie 1val.

Sunnn parašė:
Superinis skonis! Darius ir su konc.persikais. kadangi db svieziu braskiu sunkiau gauti.
Atrodo visai gardžiai ☺️
Zivilekkk parašė:
Gal kur akcija tunui gera?![]()
![]()
![]()
Arba spintelių atsargų tuštinimas, kaip pas mane😅
Evighet parašė:
Atrodo visai gardžiai ☺️
Tikrai lb skanu, svarbiausiai nesunku pagaminti 👍
B.I.T.Ė. parašė:
Kotletų receptas?
B.I.T.Ė. parašė:
Jei ne zuvis tai pasakok😁
Arogantiška parašė:
Kotletų receptas?![]()
L.A.P.Ė. parašė:
Jei ne zuvis tai pasakok😁
Cheche 😂
Kotletukam sumaliau trintuvu turėtą vištieną (prieš tai marinuota su druska, pipirų, česnaku ir čiobreliu). Ten buvo šlaunėlių mėsos gabaliukas ir filė. Dėjau kiaušinį, likutį mirkytų grikių, šiek tiek morkos, brokolio, svogūno ir šiek tiek avižinių miltų. Šlapiom rankom formavau kukuliukus ir kepiau 180l apie 25min
Slaotos: špinatai, agurkas, pomidoras, šiek tiek raudono svogūno. Padažui graikiškas jogurtas su garstyčiom ir šiek tiek medaus.
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai