lamour parašė:
Pateikimas tai kaip restorane.![]()
Dėkui ;)Labai mažai ką valgyti galiu, nes maitinu krūtimi, ir vis tie patys produktai, tai bent pasitiekiu gražiau kartais
lamour parašė:
Pateikimas tai kaip restorane.![]()
Dėkui ;)Labai mažai ką valgyti galiu, nes maitinu krūtimi, ir vis tie patys produktai, tai bent pasitiekiu gražiau kartais
kyccaa parašė:
Dėkui ;)Labai mažai ką valgyti galiu, nes maitinu krūtimi, ir vis tie patys produktai, tai bent pasitiekiu gražiau kartais![]()
Aš vis stebiu ką valgai, nes maitini. Įdomu, nes pačiai reiks.
lamour parašė:
Aš vis stebiu ką valgai, nes maitini. Įdomu, nes pačiai reiks.![]()
![]()
Manau, geriau jau būčiau valgiusi viską nuo pat pradžių, nes juk reikės kažkada pradėti
tikiuosi, nepradės mažylio skrandukas maištauti tada
kyccaa parašė:
Manau, geriau jau būčiau valgiusi viską nuo pat pradžių, nes juk reikės kažkada pradėtitikiuosi, nepradės mažylio skrandukas maištauti tada
![]()
Na jum jau 2men as tokiu laiku jau bandziau viska po biski
pabandau kazka naujo ir stebedavau ar bus kokia reakcija
Sima N. parašė:
Biskvitui:
5 kiaušiniai, 200g cukraus, 1 a.š. vanilinio cukraus, 65g aliejaus, 230g miltų, 1a…
Šitas super
aš pastarąjį kartą neturėjau laiko biskvitui, tai dariau tik kremo tortą su daug želė gabaliukų. Labai gaivus
Bet mane suintrigavo ir tas "Varškės sūrelis"
ar jau buvo dalintasi receptu ir nuotrauka?
Anulka parašė:
Na jum jau 2men as tokiu laiku jau bandziau viska po biskipabandau kazka naujo ir stebedavau ar bus kokia reakcija
![]()
Aš po truputį kažką vis įvedu naujo, bet kartais sureaguoja skrandukas, tiesa, ne diegliukais, o tiesiog virktelna prieš darant
Bet ką aš čia, čia tema apie maistą ;)
E. ir D. parašė:
Šitas superaš pastarąjį kartą neturėjau laiko biskvitui, tai dariau tik kremo tortą su daug želė gabaliukų. Labai gaivus
![]()
Receptą tai jau kažkada buvau įdėjus zaidziamevirtuve.blogspot.com/2009/02/tortas-varskes-surelis.html, bet foto prapjauto neturiu.... liko užlūžusiam kompe..
, o ir dariau jau senokai, nes šiuo metu tik jogurtinis ant bangos pas mus.
Beje, į šitą Varškės sūrelį dedu dar konservuotų vyšnių, priduoda šiek tiek gaivumo.
kyccaa parašė:
guliasas su ryžiais ir virtais burokėliais![]()
Kaip skaniai atrodo!
11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
!