Aquarele parašė:
Toliau tebekylu, 580 jau hcg.. lyg pradedu jausti kairę pusę😔
Kaip jūs jaučiatės?
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnįAquarele parašė:
Toliau tebekylu, 580 jau hcg.. lyg pradedu jausti kairę pusę😔
Kaip jūs jaučiatės?
Kadija parašė:
Kaip jūs jaučiatės?
Ačiū, kolkas gerai, jeigu nežinočiau ir nesekčiau savo kūno turbūt nesuprasčiau, kad kažkas negero vyksta.. nes ir normaliai mėnesinėm persirgau, dabar nekraujuoju, netepa, ir skausmo nejaučiu stipraus tikrai, gal vos vos kartais ta kairė pusė pasijaučia. Tai tik krūtinė jautri, daugiau jokių nėštumo požymių. Tik kraujas rodo. 😔
Aquarele parašė:
Ačiū, kolkas gerai, jeigu nežinočiau ir nesekčiau savo kūno turbūt nesuprasčiau, kad kažkas negero vyksta.. nes ir normaliai mėnesinėm persirgau, dabar nekraujuoju,…
Siaubas, kai pagalvoji koks tas negimdinis baisus dalykas, nes jei neturetumete pries tai patirties, galbut galvotumet, jog viskas gerai dabar, o nieko nedarant, jei auga hcg vis tiek reiks šalinti nėštumą ne vietoje 😔 Linkiu kuo greičiau viską susitvarkyti ir kuo lengviau atsigauti fiziškai ir emociškai, mes, likimo sesės, palaikom jus iš visos širdies!🤍
To.the.moon.and.back parašė:
Siaubas, kai pagalvoji koks tas negimdinis baisus dalykas, nes jei neturetumete pries tai patirties, galbut galvotumet, jog viskas gerai dabar, o nieko nedarant, je…
❤ palaikom!
Aquarele parašė:
Ačiū, kolkas gerai, jeigu nežinočiau ir nesekčiau savo kūno turbūt nesuprasčiau, kad kažkas negero vyksta.. nes ir normaliai mėnesinėm persirgau, dabar nekraujuoju,…
Sveiki, kaip jūs? Vis pagalvoju apie jus❣️
Mondalin parašė:
Sveiki, kaip jūs? Vis pagalvoju apie jus❣️
Ačiū☺️☺️ 03d hcg užkilo iki 1130, vis dar nemato nėštumo nei gimdoje, nei už jos, gydytoja išsiuntė į ligoninę, tai dabar guliu stebėjimui, vakar 04d ligoninėje darytas hcg 970, tai neaišku ar čia krenta ar skirtingos laboritorijos vėl skirtingai rodo
Be to, nežinau kaip čia viskas pasibaigs,bet gal kas susidūrėt kai negimdinis buvo ne dėl saaugų, ne dėl lpl, o dėl galimai blogos peristaltikos kiaušintakio? Nes gydytoja tik tokią mintį pasakė dėl ko gali kartotis. Nes lpl nerasta, spalį diagnostinė daryta, kiaušintakiai be saaugų lygūs
Aquarele parašė:
Be to, nežinau kaip čia viskas pasibaigs,bet gal kas susidūrėt kai negimdinis buvo ne dėl saaugų, ne dėl lpl, o dėl galimai blogos peristaltikos kiaušintakio? Nes g…
Man trys buvo ir niekas priežasčių nepasakė. Jokių ligų neturėjau. Prieš du metus užstrigo tobulame kiaušintakyje,taip gydytoja sakė
dabar tikrinausi, tai puslytę mato gimdoje,bet kažką mato ir dešiniame šone prie geltonkūnio, hcg auga mažiau nei reikia, 30 d.buvo 1037, o sausio 2 d. 1879, šiandien kartosiu hcg. Kažkokių skausmų tinkamų negimdiniui nejaučiu. Dabar įtaria nesivystantį
Kadija parašė:
Man trys buvo ir niekas priežasčių nepasakė. Jokių ligų neturėjau. Prieš du metus užstrigo tobulame kiaušintakyje,taip gydytoja sakėdabar tikrinausi, tai pusly…
Laikykis,mergyt 👍🙏🌹 pas mane ir gimdoje lyg mate,bet kazkaip neaisku buvo. Pagulde stebejimui,galvojo,kad gali buti vietoje,bet lyg nesivysto. O veliau pamate kiausintakyje plakancia sirdele. Po operacijos issiunte viska tyrimui (taip pat ir gimdos turini). Patvirtinimas buvo,jog nesivystantis. Tai gavosi,kad 2 pastojimai buvo. 🤔🤦
maze86 parašė:
Laikykis,mergyt 👍🙏🌹 pas mane ir gimdoje lyg mate,bet kazkaip neaisku buvo. Pagulde stebejimui,galvojo,kad gali buti vietoje,bet lyg nesivysto. O veliau pamate kiaus…
Gaba
maze86 parašė:
Laikykis,mergyt 👍🙏🌹 pas mane ir gimdoje lyg mate,bet kazkaip neaisku buvo. Pagulde stebejimui,galvojo,kad gali buti vietoje,bet lyg nesivysto. O veliau pamate kiaus…
Pasidariau šiandien hcg, tai paaugo - 4711, o sausio 2 d.buvo 1879. Tai nesivystantį atmetė, kitą savaitę ekoskopu vėl tikrinsiuos, kad įsitikinti ar vietoje. Bet jau prie tokių skaičių turbūt pajausčiau jei ne vietoje būtų 🤔 aš su trim negimdiniais tai jaučiau šone skausmus,kurie persiduodavo į šlaunį. Tepliodavo ir jau 5 sav.operuodavo. dabar viskas kitaip. Labai tikiu,kad šį kartą viskas pavyks 🙏
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai