Kadija parašė:
Ačiū ❤
Ačiū visoms 🤗❤❤❤
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnįKadija parašė:
Ačiū ❤
Ačiū visoms 🤗❤❤❤
Ačiū visoms už pasidalinimą informacija ir palaikymą ❤ Pasipasakosiu, kaip man sekėsi operacija, gal kažkam bus naudinga. Prieš tai gydytoja nustatė, kad yra ektopinis neštumas 7 sav., du embrionai įsitaisė ne vietoje, kairės pusės kiaušintakyje. Vakar ryte atvykau į priėmimą suplanuotai operacijai, ir kaip tyčia prasidėjo nerealus kairės pusės pilvo ir nugaros skausmas, pradėjau labai kraujuoti, nors jau tris dienas nebekraujavau ir nebetepliojo. Aišku, išsigandau, jau galvojau, kad plyšo kiaušintakis, bet ačiū Dievui, ne. Padarė visus kraujo tyrimus ir atsidūriau operacinėje. Operavo su bendra nejautra laporoskopu (3 skylutės pilve) apie pusvalandį, po narkozės atsibudau irgi maždaug per pusvalandį, pykino, apsivėmiau, bet bendra savijauta buvo normali, jaučiau tik nedidelį skausmą pjūvio vietose, ir žinoma, pilvas buvo išpūstas. Operavo apie 11 val., vakare 19 val.paleido namo. Bendra savijauta normali, šiek tiek sunkiau judėti, bet galvojau, bus blogiau, išpūstas pilvas, kaip kažkuri rašėt, dujos spaudžia plaučių sritį, jaučiu spaudimą sprande ir pečių juostoje. Su tuštinimuisi problemų nekilo. Dabar laukia nedarbingumas ir apžiūra po savaitės. Kadangi nėštumas buvo palankioje kiaušintakio vietoje, reikėjo labai nedidelio įpjovimo, kiaušintakį išsaugojau
dabar belieka sveikti, stiprintis ir galvoti pozityviai
Egle Tamas parašė:
Ačiū visoms už pasidalinimą informacija ir palaikymą ❤ Pasipasakosiu, kaip man sekėsi operacija, gal kažkam bus naudinga. Prieš tai gydytoja nustatė, kad yra ektopi…
Laikykitės! Apkabinu! Ir tikėkite kad stebuklas tikrai bus! 🤗❤❤❤
Aquarele parašė:
Sveikos merginos, esu 5-6 diena po operacijos ir dar neprasidėjo mėnesinės (tos netikrosios), ir krūtinės neatleidžia dar, visa išburkusi.. kažin normalu čia??
…
Neprisimenu jau kaip ten buvo,bet turbūt kievieną kartą kitaip gali būti. Sveikite ❤❤❤
Aquarele parašė:
Sveikos merginos, esu 5-6 diena po operacijos ir dar neprasidėjo mėnesinės (tos netikrosios), ir krūtinės neatleidžia dar, visa išburkusi.. kažin normalu čia??
…
As susirgau tik po daugiau nei menesio. Po operacijos visai nekraujavau. Tai manau viskas gerai, visaip buna.🤍
regiuks14 parašė:
Sveikutes, trecias negimdyvinis nestumas. Pirmas-issivale pats, antras-pasalino kiausintaki, trecias-valymas su metetroksatu. Ar yra kam buve, kaip sekesi susitvark…
Užjaučiu 😔 aš tris turėjusi. Bet pas mane seka buvo tokia: 1 nėštumas normalus, 2 negimdinis, 3 normalius, ketvirtas ir penktas per penkis paskutinius metus negimdinis, o dabar 6 nėštumas ir vaisius gimdoje. Man visus kartus laparaskopiją darė. Du kartus kairėje, paskutinį kartą dešinėje. Kiaušintakių nešalino. Kairys sakė užakėjęs ir per ten nepastosiu. Tai pastojau per dešinę pusę dabar. Laikykitės! Stiprybės! ❤
Kadija parašė:
Užjaučiu 😔 aš tris turėjusi. Bet pas mane seka buvo tokia: 1 nėštumas normalus, 2 negimdinis, 3 normalius, ketvirtas ir penktas per penkis paskutinius metus negimdi…
Kaip malonu girdeti 👍🤦 sveikinimai 💋 vien žinia,kad vietoje, jau stebuklas šitos grupes merginom. Suteikiat vilčiu ☺️😉 sekmes
maze86 parašė:
Kaip malonu girdeti 👍🤦 sveikinimai 💋 vien žinia,kad vietoje, jau stebuklas šitos grupes merginom. Suteikiat vilčiu ☺️😉 sekmes
Tikrai taip.😇🙏🙏🙏
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai