2023.05.30 20:52 (prieš 3 m.)
Maleluca parašė:
Man tiesiog siuntimą išrašė ir sakė tiesiai važiuoti į priimaji pasidarius tyrimus. Tai tokia nežinomybė, baimė ir tai dar buvo pirma vaisius, kai jau atrodo, kad p…
Man trečias nėštumas... Nesu turėjusi tokio dalyko su pirmom dvejom viskas buvo gerai ir ši kart buvau 120% kad bus viskas gerai, net minties tokios nekilo. Planai į priekį sudelioti kai ką ir nusipirkau nėštumui ir ateinu į 12sav ekoskopa juokaujam su gydytojų, kad nu va bus berniukas gal pagaliau ir bus baigta ir tada sako blogai žinok ta prasme kas blogai, sako nesivystantis 7sav+2d... Buvo šokas... Negaliu ir dabar patikėti,kad tai vyksta... O ir dukrytei buvau pasakius, kad turėsime leliuka ir mano šeima visa žinojo, visi labai laukėm labai džiaugemes, o dabar visi su ašaromis žiūri į mane nori kažką pasakyti, kad paguosti, bet ašaros pirmos pradeda redeti... Ir man nebuvo jokių požymių jutausi gerai ir tiek krūtinę net ir dabar šiek tiek maudžia pabrinkusi net įtarti buvo sunku, kad taip yra... Dėl folio rūgšties nieko negaliu pasakyti, bet vaikutį planuoti taip galima po 3men bet čia pagal kiekvieną dar individualiai manau gydytoja jums pasakys tiksliau kai įvertins situaciją. Bet del folio rūgšties tai jei ketinate po 3men bandyti vėl tai folio rūgšties galite ir nenutraukti, nes ją moterys geria ir kai pradeda planuoti vaikutį