Sniegenaaa parašė:
Man viena diena atsikelus visiskai dingo krutines jautrumas, ir pykinimas. 8 ta savaite per echo nustate kad nustojo vystytis 6sav.
O pas man visi pozymiai nestumo, rado puslyte ir trynio maisiuka
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįSniegenaaa parašė:
Man viena diena atsikelus visiskai dingo krutines jautrumas, ir pykinimas. 8 ta savaite per echo nustate kad nustojo vystytis 6sav.
O pas man visi pozymiai nestumo, rado puslyte ir trynio maisiuka
Sniegenaaa parašė:
Linkiu tik pozityviu minciu, kantriai ir ramiai islaukti kito vizito.
Ačiū labai už palaikymą💐
Linetukė parašė:
Ačiū labai už palaikymą💐
Parasykit kaip Jum sekasi , ir zinokit kad esat ne viena 💐
Sniegenaaa parašė:
Parasykit kaip Jum sekasi , ir zinokit kad esat ne viena 💐
🌻
Sveikos, šiandien 9savaitės, echo 6+6 širdelės, kraujotakos nėra. Trečiadienį abrazija. Bet klausimas, tyrimai buvo visi geri, progesteronas 70,49
HCG kas 48 val. augo, skaičiai dideli atitiko savaites pagal mm. ( augo nuo 57105 iki 75011)
vis pagalvoju o gal dar nepabaiga? suprantu, kad čia iš beviltiškumo kyla, bet...
Žmona9 parašė:
Sveikos, šiandien 9savaitės, echo 6+6 širdelės, kraujotakos nėra. Trečiadienį abrazija. Bet klausimas, tyrimai buvo visi geri, progesteronas 70,49
Man jai pagal mm 8sav o pagal echo 6+1 jai pagal hestacini 5+3
Žmona9 parašė:
Liudna,bet tikriausiai viskas..man 8+4 turejo buti,bet echo 7+4,tada dar po savaites tikrino ir vistiek 7+4..Nors galetu dar gydytoja pries abrazija patikrinti ar tikrai niekas nepakito..laikykites,zinau kaip sunku..man abrazija daryta 07.17 d...
ErikaH parašė:
Liudna,bet tikriausiai viskas..man 8+4 turejo buti,bet echo 7+4,tada dar po savaites tikrino ir vistiek 7+4..Nors galetu dar gydytoja pries abrazija patikrinti ar t…
paprasysiu gal dar patikrins ryt, bet vilčių jau neturiu.
kaip greit atsigavot? kaip su planavimu? gal kreipėtės į vaisingumo kliniką?
Žmona9 parašė:
Puseserei tik 9+4 mate o echo 10+1 gali buti paklaida iki 2-3sav manau dar luktelkit. O va man pagal mm turetu buti 8 sav bet mm neregulerios dare echo 6+1 o gestacinus atitinka 5+3
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai