Lollipops parašė:
Man netikrino prg. Pirmas FET buvo blokuotam, antras dabar natūraliam.
Koks PRG įkėlimo dieną ?
Lollipops parašė:
Man netikrino prg. Pirmas FET buvo blokuotam, antras dabar natūraliam.
Koks PRG įkėlimo dieną ?
Guru parašė:
Koks PRG įkėlimo dieną ?
Kaip rašiau, tai man prg netikrino įkėlimo dieną.
Antras FET buvo dabar 😌
Darysiu kartu su hcg.
Lollipops parašė:
Kaip rašiau, tai man prg netikrino įkėlimo dieną.
Antras FET buvo dabar 😌
O kodėl dabar nesekat vėl PRG ?
Iki hcg dienos daug laiko ir daug ką galima pakeist jei jis žemas
Guru parašė:
O kodėl dabar nesekat vėl PRG ?
Iki hcg dienos daug laiko ir daug ką galima pakeist jei jis žemas
Geras klausimas. Turbūt pasitikiu gydytoja.
Nors ji ir praėjusį kartą neliepė prg atlikti, pati dariausi. Tai ir šįkart reikės pačiai pasidaryti 😌
L.sima parašė:
Sveikos. O kaip yra su nestumo priežiūra? Nevaisingumo gydytoja prižiūrėti turi ar pas savo gine reikia kreiptis?
Mano atveju ta pati gydytoja neprižiūri nėštumo, nes sakė nori koncentruotis į ivf ir pan. Tai pas ją tik echoskopams lankausi, o prižiūri akušerė poliklinikoje
Sveikos! Klausimas toms, kurios crinone naudojo: šiandien išėmus aplikatorių iš makšties pastebėjau šviežio ryškiai raudono kraujo ant pačio aplikatoriaus - buvo išsitepęs tas burbuliukas, kuris viduj. Ar jau skelbt paniką, ar tiesiog galėjau sudirginti gleivinę? Šiaip nieko neskauda ir valantis kraujo daugiau nėr. 😶🌫️
L.sima parašė:
Sveikos. O kaip yra su nestumo priežiūra? Nevaisingumo gydytoja prižiūrėti turi ar pas savo gine reikia kreiptis?
Laba, mane 9 sav. apžiūrėjo dar ir paleido pas savo gyd., tai aš užsirašiau VGN.
Vellvet parašė:
Sveikos! Klausimas toms, kurios crinone naudojo: šiandien išėmus aplikatorių iš makšties pastebėjau šviežio ryškiai raudono kraujo ant pačio aplikatoriaus - buvo iš…
Kelinta Jums savaite?
Lollipops parašė:
Geras klausimas. Turbūt pasitikiu gydytoja.
Nors ji ir praėjusį kartą neliepė prg atlikti, pati dariausi. Tai ir šįkart reikės…
Pasidarykite PRG tyrima anksciau, nelaukite HCG dienos, nes jeigu PRG tarkim per zemas, HCG diena jau gali buti velu bandyti kelti.
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai