donata991 parašė:
Kai laukiausi dukros studijavau ir paskui nutraukiau studijas, tai jokios išmokos negavau. Tada kai dukrai buvo beveik 2 metai pradėjau dirbt, išdirbau 7men. Ir pas…
Taip.
donata991 parašė:
Kai laukiausi dukros studijavau ir paskui nutraukiau studijas, tai jokios išmokos negavau. Tada kai dukrai buvo beveik 2 metai pradėjau dirbt, išdirbau 7men. Ir pas…
Taip.
linapundziene parašė:
Sveikos, gal čia ne į tema, bet nežinau kur klausti. Niekas neatsako iki galo. Pirmus metus motinystės atostogose buvau aš. Antrus metus, pašalpą perrasem vyrui, be…
Taip pat kaip ir del antru
bet jums stazas eina bedarbio ismokai gauti.
Jolanta-K@J mama parašė:
Taip pat kaip ir del antrubet jums stazas eina bedarbio ismokai gauti.
Kaip tai bedarbio išmokami, kas tai? O trečius metus ir stažas neitų? Taip supratau.
linapundziene parašė:
Kaip tai bedarbio išmokami, kas tai? O trečius metus ir stažas neitų? Taip supratau.
Nei antri, nei treti metai neina stazas, nes nesat darbe VPA. Vaiko auginimas iki 3-ju metu ieina tik i staza nedarbo draudimo ismokai gauti, kai istoji i birza.
Jolanta-K@J mama parašė:
Taip pat kaip ir del antrubet jums stazas eina bedarbio ismokai gauti.
Jolanta-K@J mama parašė:
Nei antri, nei treti metai neina stazas, nes nesat darbe VPA. Vaiko auginimas iki 3-ju metu ieina tik i staza nedarbo draudimo ismokai gauti, kai istoji i birza.
Aišku, ačiū
Sveikos mamos. Apsvieskit mane. Gal kuri susidure. As esu 26metu. Ir man dabar yra 36sav. Siandien man pasake kad neva as galiu 30sav iseit I dekretini ir gauti pasalpa kraiteliui. Bet sakykit ar cia tiesa? As nedirbu. Nesimokau. Gaunu neigaluma. Tai idomu gal kuri susidure ar girdejo ar cia tiesa. Pirmadieni bandysiu eit pas gine klaust.
-Mamute- parašė:
Sveikos mamos. Apsvieskit mane. Gal kuri susidure. As esu 26metu. Ir man dabar yra 36sav. Siandien man pasake kad neva as galiu 30sav iseit I dekretini ir gauti pas…
Į soc.rupybos skyrių kreipkites. Priklauso vienkartinės išmokos ir gal būt gausite kas mėnesį kažkokį pinigėlių, gimus vaikui, priklausomai nuo gaunamų pajamų
-Mamute- parašė:
Sveikos mamos. Apsvieskit mane. Gal kuri susidure. As esu 26metu. Ir man dabar yra 36sav. Siandien man pasake kad neva as galiu 30sav iseit I dekretini ir gauti pas…
Is gydytojos paimat pazyma, kiek laiko nestumui ir arba einat i socialini arba pildot per www.spis.lt prasyma, vienakartine nesciai 76 eur.
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai