GyvenantiPuikiai parašė:
Žiobakas?
Aha
GyvenantiPuikiai parašė:
Žiobakas?
Aha
Egleee parašė:
Ak merginos neistveriau, 12 d po ovitrelles pasidariau testa. Teigiamas, juostele blanki bet gerai matosi, taip nesinori, kad butu vaisto likuciai![]()
Kad jau neturėtu rodyt ovitrellės
10 dienų rodo
pasidarykit hcg
Julia336 parašė:
Labas merginos.Pagaliau ir as po ovitrelles
Kokie buvo jusu pojuciai tik susileidus ir kita diena? Man db pilve lb silta... ????????
Man tai buvo visi ov pajuciai. Ta diena kai susileidau po poros valandų prasidėjo maudimas. Po to lengvai tariant jutausi apsvaigus.
po to liko tikengvas maudimas toj kiaušidėi kuri ovulioja ir aišku krūtinė atsidarė didesnės ir jautresnė
eglaiciuke parašė:
Man tai buvo visi ov pajuciai. Ta diena kai susileidau po poros valandų prasidėjo maudimas. Po to lengvai tariant jutausi apsvaigus.po to liko tikengvas maudima…
Tai kad negali taip būt. Po ovitrelės suleidimo ov prasideda tik po maždaug 36 valandų... juk dar yra laiko myliukus daryt
suleidus ovitrelę namų darbus reik atlikt 2-3 dienas. nebent pas jus tiesiog natūraliai ov prasidėjo ir sutapo. O apsvaigus ir aš jaučiausi. Bet prie šalutinių nebuvo pojūčių įrašyta apsvaigimas. Galvojau vaidenasi
GyvenantiPuikiai parašė:
Tai kad negali taip būt. Po ovitrelės suleidimo ov prasideda tik po maždaug 36 valandų... juk dar yra laiko myliukus darytsuleidus ovitrelę namų darbus reik atl…
Na kai parašiau gydytojui tai jis sakė normalu kad tik susileidus pradėjo mauti, vaidinasi ruošiasi ov. Na gal man tik buvo toks apsvaigimas. Bet jaučiausi tikrai tokia kaip apsvaigus ????
eglaiciuke parašė:
Na kai parašiau gydytojui tai jis sakė normalu kad tik susileidus pradėjo mauti, vaidinasi ruošiasi ov. Na gal man tik buvo toks apsvaigimas. Bet jaučiausi tikrai t…
tai kad maudžia tai taip, bet ovuliacija vyksta po maždaug 36 valandų
ne iškart suleidus
o apsvaigimas ir man buvo, bet čia ne ov požymis, o tiesiog nuo vaistų
GyvenantiPuikiai parašė:
tai kad maudžia tai taip, bet ovuliacija vyksta po maždaug 36 valandųne iškart suleidus
o apsvaigimas ir man buvo, bet čia ne ov požymis, o tiesiog nuo vaist…
Tai taip.
gal ne taip parašiau.
GyvenantiPuikiai parašė:
tai kad maudžia tai taip, bet ovuliacija vyksta po maždaug 36 valandųne iškart suleidus
o apsvaigimas ir man buvo, bet čia ne ov požymis, o tiesiog nuo vaist…
Man tik kitą dieną pradėjo mausti pilvą, ir tęsėsi pusantros paros
Egleee parašė:
Ak merginos neistveriau, 12 d po ovitrelles pasidariau testa. Teigiamas, juostele blanki bet gerai matosi, taip nesinori, kad butu vaisto likuciai![]()
As dariausi 13, buvo vaiduoklis, po poros dienu pakartojus buvo ryskios dvi. Paskui dar pasidariau hcg, tai va sedi mano kukulis salia lovoj dabar
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai