Irvutė parašė:
Labai linkiu sekmes ;)
Ar jus leidotės ovitrelle?
Irvutė parašė:
Labai linkiu sekmes ;)
Ežera parašė:
Taip, as jums kitoje temoje pakomentavau jau ;)
Ežera parašė:
Sveikos, 3 ciklą stimuliavo letrazole, papildomai estrofem, šiandien buvau pas gydytoją, gleivinė gera, folis išaugęs, liepė vakare susileisti ovitrelle, pirmas kar…
Viskas bus gerai, ne taip baisu kaip atrodo
Nayra parašė:
Viskas bus gerai, ne taip baisu kaip atrodo
Ne taip baisu kaip atrodo, tik sau durti nemalonu 🙄 bet šiaip tikrai neskauda 😊
Ežera parašė:
Ne taip baisu kaip atrodo, tik sau durti nemalonu 🙄 bet šiaip tikrai neskauda 😊
Pirma karta aš išvis nieko nejutau
Ežera parašė:
Merginos, kažką jaučiat po su leidimo ovitrele? Kada po su leidimo pradedat progesteroną gerti? 🙄
Man po susileidimo pora kart lyg galva svaigo ir skausmą-dūrimą viduje jutau, na kažkas vyko 😊 Bet žinoma visoms skirtingai. O progesterona tai kaip gydytoja pasakys
Nayra parašė:
Man po susileidimo pora kart lyg galva svaigo ir skausmą-dūrimą viduje jutau, na kažkas vyko 😊 Bet žinoma visoms skirtingai. O progesterona tai kaip gydytoja pasaky…
Maudžia pilvą, lyg tempimas, o po su leidimo įvyksta sprogimas po 35-36h? Nenoriu per anksti pradėti gerti progesteroną, kad nenuslopinti 🤷♀️
Ežera parašė:
Maudžia pilvą, lyg tempimas, o po su leidimo įvyksta sprogimas po 35-36h? Nenoriu per anksti pradėti gerti progesteroną, kad nenuslopinti 🤷♀️
O kada paskyre gydytoja pradet prg? As kelios d po ovuliacijos pradedu, tai kokios 3-4 po ovitrelle
Irvutė parašė:
O kada paskyre gydytoja pradet prg? As kelios d po ovuliacijos pradedu, tai kokios 3-4 po ovitrelle
Man liepė penktadienį susileisti ovitrele, ir siandien arba rytoj pradėti progesteroną...
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai