Vanille_ parašė:
Labas rytas! Aciu uz palaikyma ir vilti antradieni visom, bet syryt isvydau riebu Ikazkas negerai su ciklu turbut.. Tik nesuprantu kodel maudzia pilva, kru…
mano sndn toks pats
Vanille_ parašė:
Labas rytas! Aciu uz palaikyma ir vilti antradieni visom, bet syryt isvydau riebu Ikazkas negerai su ciklu turbut.. Tik nesuprantu kodel maudzia pilva, kru…
mano sndn toks pats
Indre_88 parašė:
Na sveikossiandien vel pasidariau testuka, ir... nieko neberodo, jokio vaiduokliuko
guodzia tik tai, kad vienam forume perskaiciau, kad kitoms parode tik po…
nenusimink ne viskas prarasta
Indre_88 parašė:
Na sveikossiandien vel pasidariau testuka, ir... nieko neberodo, jokio vaiduokliuko
guodzia tik tai, kad vienam forume perskaiciau, kad kitoms parode tik po…
o kiek tau veluoja?
simiki25 parašė:
o kiek tau veluoja?
Man 1 diena veluoja.. vakar turejo prasideti... temperatura tebesilaiko 37,0 ir krutine atrodo dar padidejo..
Indre_88 parašė:
Man 1 diena veluoja.. vakar turejo prasideti... temperatura tebesilaiko 37,0 ir krutine atrodo dar padidejo..
O gal buvo kažkas užkibę ir pabėgo. Manau jeigu vėluoja jau mėnesinės o testas nerodo, tai ateis suvėlavusios.
Indre_88 parašė:
Na viena diena dar nieko. Beto galejo ir veliau ov ivykti. Manau palauk kokia savaitele ir tada bandyk testuka arba tiesiai eik tyrimu hcg darytis.
Indre_88 parašė:
Ziuresim, beliko laukti.. :
na taip. Ir man ilgai nerode
simiki25 parašė:
na taip. Ir man ilgai nerode![]()
Iki kada nerode ?
Indre_88 parašė:
Iki kada nerode ?![]()
savaite kai velavo mmm parode vos imatoma vaiduokliuka 10mIU TESTUKAS, o po 10d velavimo pamaciau jau ryskius II. Bet va pas mane ov ivyko veliau kaip sake gine.
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai