agna0945 parašė:
nesu girdejusi kad testas liga rodytu
Su kepenym kai problema rodo
agna0945 parašė:
nesu girdejusi kad testas liga rodytu
Su kepenym kai problema rodo
saule666 parašė:
blogai žinai...na va apšviesim
Cista, kepenu problemos, akmenys, uždegimai ir t.t yra ligos kuriu eigoje testai neštumo būna teigiami
na cista 7 cm pries menesi man paciai isoperuota
ir tikrai testai nerode jokio teigiamo ar bent vaiduoklio
saule666 parašė:
va prifotkinau gal bus![]()
Nieko
agna0945 parašė:
na cista 7 cm pries menesi man paciai isoperuotair tikrai testai nerode jokio teigiamo ar bent vaiduoklio
paskaitykit cia net saite reges parašyt toj temoj kur ir kaip daryti NT o šeip juk ne visiems būna tokie atvėjai
Berg parašė:
Nieko
na nežiau kodėl nesigauna man pagaut telefone normaliai rodo kai tik imetu čia lyg dingsta kur
aš matau visuose foto, man pregna irgi rodė, ryškesnį dar.. Bet poto pasidariau dar bitutės, neryšku labai rodė, o podo dbest dar pasidariau ir visiškai tuščias. Tai nežinau, laukiu mm, turėtų būti pirmadienį, bet nieko nesitikiu, laukiu ir tiek.
Geriausia darytis tada kai mm nesulauki, mažiau pinigų išleisčiau ir nervų sutaupyčiau, bet nekantrumas žinoti savo daro... Linkiu visoms išvysti II !
saule666 parašė:
dabar viename matau
saule666 parašė:
na nežiau kodėl nesigauna man pagaut telefone normaliai rodo kai tik imetu čia lyg dingsta kur![]()
Palaukit dar... labai jau silpnas vaiduoklis... palaukit ilgiau... savaite ir parodis jei kazka turit pilvely
saule666 parašė:
dabar viename matau
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai