raimonduke112233 parašė:
va toks![]()
Keista, buvau šitą pirkus, bet pieštukas kitaip atrodė
raimonduke112233 parašė:
va toks![]()
Keista, buvau šitą pirkus, bet pieštukas kitaip atrodė
Eglynėlis- parašė:
Sveikinimai
Kokio ilgumo jūsų ciklas, kad 29 cd toks ryškuolis jau?
Aukit ir stiprėkit
imaginary parašė:
Keista, buvau šitą pirkus, bet pieštukas kitaip atrodė![]()
Gal jų kitokių būna?
kasetinių dar.
Aš šitos firmos pirkau ot, paprašiau nt tos pačios firmos norėjo duot, bet sako easy test duosiu, kad ot ir nt nesumaišyt
Agniusdei parašė:
Gal jų kitokių būna?kasetinių dar.
Aš šitos firmos pirkau ot, paprašiau nt tos pačios firmos norėjo duot, bet sako ea…
Yra jie kasetės ir pieštukai. Bet aš pieštuką kai pirkau kitaip jis atrodė man atrodo. Dabar foto nebeturiu turbūt
Eisiu paieškot
Labas, merginos. Dar tik 7dpo, bet smalsumas daro savo. Per nuotrauką, bent jau aš, nieko nematau, o realiai pavertusi VOS VOS kažkas matosi. Pilvo apačią maudžia kone kas dieną. Stoviu darbe ar kartais tik nebus įvykusi avariją, išskyrų gausumas.... Ir kažkaip širdis sako,kad kažkas yra. Gal jūs matot? 

LaML parašė:
Labas, merginos. Dar tik 7dpo, bet smalsumas daro savo. Per nuotrauką, bent jau aš, nieko nematau, o realiai pavertusi VOS VOS kažkas matosi. Pilvo apačią maudžia k…
As nieko nematau...labai keistai foto apsviesta
LaML parašė:
Labas, merginos. Dar tik 7dpo, bet smalsumas daro savo. Per nuotrauką, bent jau aš, nieko nematau, o realiai pavertusi VOS VOS kažkas matosi. Pilvo apačią maudžia k…
As ir nematau
LaML parašė:
Cia su vakariniu?
Soly parašė:
Cia su vakariniu?
Taip. Dariausi apie 18:30. Prieš tai negėrusi skysčių.
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai