Fabi parašė:
Pasidarykite kitą testą, ne benu. Linkiu, kad vaiduokliukai būtų tikri![]()
Aciu
tikiuosi bus tikri
Fabi parašė:
Pasidarykite kitą testą, ne benu. Linkiu, kad vaiduokliukai būtų tikri![]()
Aciu
tikiuosi bus tikri
MonikaOz parašė:
Viskas, baigesi testu gadinimo laikas. Ginekologe patvirtino. 5sav ☺☺☺❤❤
Ui koks ryškus
sveikinu!
.LAIME-LAIME. parašė:
Nors dar atrodo kad sapnuoju bet panasu kad pavyko,bkt 37.1,14dpo,pilva taippat maudzia,vaidiokliukas kaip vakar,snd leksiu pirkt jautresniu o ryt lauksiu pa…
as palaukciau pora dienu ir daryciausi easy test, nes benukai.... nu zinot benukai melagiai... o pregna zalias jautresnis bet pievas rodo :). linkiu easy test teste pamatyti ryskias 2 juosteles ;)
Laukiancioji parašė:
as turiu klausyma man 15 sav pagal echo... testai dar rodytu nestuma? noreciau pasidaryt ir rysku turet nes turiu tik vaiduoklius![]()
Ir mane tokia mintis aplanke
Laukiancioji parašė:
as turiu klausyma man 15 sav pagal echo... testai dar rodytu nestuma? noreciau pasidaryt ir rysku turet nes turiu tik vaiduoklius![]()
Šiaip hcg savo piką pasiekia 9 sav o po to po truputį mažėja. Priklausomai kiek tas hcg buvo sukilęs gali rodyt o gali jau ir ne
Laukiancioji parašė:
as palaukciau pora dienu ir daryciausi easy test, nes benukai.... nu zinot benukai melagiai... o pregna zalias jautresnis bet pievas rodo :). linkiu easy test teste…
Na taip,zinau kad melagiai
man ruzavas budavo rodydavo toki pilka isdziuvima,tai as atkalus aki ant ju
bet situe tai tokie rausvi,ir pilvo maudimas isduoda kad kazkas vyksta,bet kol nepasidariau kitokio testo ir nepamatysiu ryskiu bruksniuku tol irgi dar nesidziaugsiu labai
Laukiancioji parašė:
Pabandykit ir praneškit
imaginary parašė:
Pabandykit ir praneškit![]()
butinai, tik i miesta reik papulti
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai