_BurBė_ parašė:
Jei ryskeja tai ne melagiai. Buna kad sugrybauja kartais. Tikrai nera tokie jautrus kaip raso.
O,kokius,geriau pirkti,10miU,ar 25miU
_BurBė_ parašė:
Jei ryskeja tai ne melagiai. Buna kad sugrybauja kartais. Tikrai nera tokie jautrus kaip raso.
Darjanka parašė:
As perku 10miu. Nezinau ar tarp ju skirtumas yra
_BurBė_ parašė:
As perku 10miu. Nezinau ar tarp ju skirtumas yra![]()
Niu,aisku...As uzsisakiau...bandysiu laime???
Darjanka parašė:
Kuo mažesnis skaičius - tuo jautresnis.
@gnetuk parašė:
Tikrai matos! Iskart prisiminiau save, kai pamaciau toki vaiduokliuka ??
Sveikos, aš su klausimu, tikiuosi į temą. Pas ginekologę patekau tik gegužės pradžiai, tai gal jūs būsit susidūrę. Esu 3 mėnesiai po gimdymo, noriu pradėti gerti kontraceptines, kurias išrašė ginė. Informaciniam lapelyje rašo įsitikinti ar nesilauki. Nu ką, pasidarau testą “dėl viso pikto”, nors netikiu. Ir vos vos natomas vaiduoklis. Na ką, gerti tablečių nepradedu, kitą dieną darausi kitą ir vėl toks pat “vaiduoklis”. Ir taip jau 8 dienas iš eilės, skirtingų firmų, skirtingi testai, bet visi rodo vooos vos matomus vaiduoklius. Kad jie ryškėtų, galėčiau įtarti gal tikrai laukiuosi. Nu bet ne, visi vienodi vos matomi. Jaučiuosi gerai, nieko neskauda. Tai ar čia man po gimdymo likę kokių hormonų, ar vėžys ar kas? Visai pasimečiau
už 2 sav. pakonsultuos ginė, nu bet ta nežinomybė...
Maždaug visi tokie:

Godulytė parašė:
Sveikos, aš su klausimu, tikiuosi į temą. Pas ginekologę patekau tik gegužės pradžiai, tai gal jūs būsit susidūrę. Esu 3 mėnesiai po gimdymo, noriu pradėti gerti ko…
galit išsitirti hcg. o stebėt ryškėjimą reikia su tokiais pačiais nt
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai